Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A pasitok/férjetek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasitok/férjetek mennyire veszi ki a részét az anyagiakból?

Figyelt kérdés
Ti fizettek többet, ő, vagy mindent feleztek?

aug. 22. 18:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
20. 2001 óta egy nővel, kisebb birodalmat építettünk fel. Szóval hogy amiről írtam és működik, azt nem kell bizonygatnom. Látom viszont hogy a jó magyaros irigység itt is jelen van. Én csak arról alkotok véleményt, amiben tapasztalatom van, nem pedig beszélek a levegőbe.
aug. 23. 06:57
 22/32 anonim ***** válasza:
19%

Igen 19 istenien szopok,ezt többen is tudnák tanusítani neked.

Mindazonáltal a férjem nem balek,de akit szeret attól nem sajnálja a pénzt.Én se tőle.Eleve ő keres többet,és szerinte az ő dolga állni a kiadásokat.Mindketten értünk a pénzhez,közös kassza van,egyikünk se bánja,ha nagyobb összeget kell költeni a másikra.

aug. 23. 06:57
 23/32 anonim ***** válasza:
51%
22. Az milyen közös kassza, ahol a pasi állja a kiadásokat??? 😂
aug. 23. 07:13
 24/32 anonim ***** válasza:
Ugy közös,hogy én is szoktam vásarolni.Én is fizettem dolgokat,ha kellett.Nem számoljuk fillérre pontosan ki mennyit költ.Se szarevők nem vagyunk.Igaz mi idősebbek vagyunk,a negyvenet betöltöttük,olvastam,hogy randin is felezgetni szokás.Bár ezt nő létemre elég furának tartom,mert ha valaki meghivok valahova,akármilyen célból,vagy veszek neki valamit nem kérem el az árát.
aug. 23. 07:36
 25/32 anonim ***** válasza:
55%
23. Például olyan mint amit a 16os válaszban van. De lehet másmilyen is, megegyezés kérdése.
aug. 23. 07:55
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Közös kasszán voltunk, nem volt enyém-tied. Ami kellett, azt megvettük. Hol ő keresett többet, hol én, nem számolgattuk. A közös bankszámlához mindkettőnknek kártyája és hozzáférési joga volt. Egyikünk sem élt vissza vele.
aug. 23. 08:06
 27/32 anonim ***** válasza:
53%
Amióta összejöttünk, nekem nincs rendes munkám (hosszú lenne elmagyarázni, miért alakult ez így), ha megyünk valahova, általában ő fizet, a heti bevásárlásokat viszont én intézem. A rezsibe, lakbérbe nem adok bele, de szeretném kivenni a részem, ha tudok dolgozni végre. Azzal "kompenzálom" ezt, hogy itthon mindent megcsinálok, kis túlzással neki egy szalmaszálat sem kell keresztbe tennie, minden tiszta, rendezett, főtt étel várja munka után. Ha lesz munkám, nyilván ez is meg fog változni.
aug. 23. 09:59
 28/32 anonim ***** válasza:

Közös kasszán vagyunk, nincs enyém-tied.

Technikailag az én bevételem (most gyed, csp-k) megy a megtakarításba, a férjem fizetését éljük fel. Hó elején letudjuk a kötelezőket, rezsi, nagybevásárlás, tankolás, a maradékot osztjuk ne, ami nem fér bele, azt nem vesszük meg.

aug. 25. 22:12
 29/32 A kérdező kommentje:
26-os,miért múlt idő?
aug. 25. 23:10
 30/32 anonim ***** válasza:

Pasi vagyok, megsegítésből kissé én adok többet párom részeibe és én főzök, különben nagyjából külön kasszán vagyunk. Kissé rossz anyagi helyzetben van, viszont egyben a saját igényeim a nagyobbak az életben.

35/F

aug. 26. 12:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!