Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért az a normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az a normális, hogy összeköltöznek a párok?

Figyelt kérdés

Annyira földönkívülinek érzem magam emiatt, de az anyagi okokat (vagy akik gyerekre is vágynak) leszámítva nem látok benne semmi jót. Pedig voltak már pasik, akikért amúgy nagyon odavoltam, szóval nem a közöny miatt gondolom ezt.

Nem azt mondom, hogy csak 100%-ban a jót szabad mutatni magunkból/megélni, de szerintem tény, hogy úgy a legjobb találkozni, ha egyrészt normálisan van ideje a feleknek elkészülni, akár külsőleg, akár mondjuk valami programra, másrészt, ha tényleg egymásra tudtok figyelni, jó hangulatban vagytok, és romantikus az egész.

Nekem abszolút nem hiányzik, hogy örökké itt legyen valaki a nyakamon, akkor is, ha mondjuk hulla fáradt vagyok, rossz kedvem van, egyedül akarok épp lenni, vagy csak a hobbijaimmal szeretnék foglalkozni, edzeni, stb.

Pont ebből tudnak lenni leginkább a problémák, hogy már nincs türelme az embernek pl mindig szépen szólni a másikhoz, folyton "készenlétben" lenni, és így szerintem a tűz is kiveszik sokkal könnyebben, ha sosem vágyakozol úgymond kicsit a másikra.

Persze néha okés nekem az együtt alvás is, vagy mondjuk egy közös hétvége, de annak pl nem látom értelmét, hogy úgy aludjunk együtt, hogy mondjuk reggel kelek 6-kor, meg sietek a munkába, csinálnám a reggeli rutinomat, és akkor még a másikkal is foglalkozni kelljen úgymond.

Más is van így ezzel esetleg?

Egyébként 28 éves nő vagyok. Amúgy jelenleg ez eddig működik nekem egy sráccal, mert ő is szeret egyedül aludni, de nem tudom, mi lesz később. :/

2024. aug. 12. 21:29
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%
20# nyakamat teszem rá 🤣 hát full ugyanaz a stílus
2024. aug. 13. 09:03
 22/37 anonim ***** válasza:
29%

A szöveget egyébként sikerült értelmezned?

Gyogyóska!

2024. aug. 13. 09:04
 23/37 anonim ***** válasza:
66%

#18 "Sajnos" nem, én az #5 voltam.

De ismét csak megerősíteni tudom a #19-et: ha vannak nők körülötted a mindennapok során, tényleg ezt hallgatod. Vagy meg is fordíthatjuk, ha csak full férfi közegben vagy: egyet sem hallasz idegeskedni a bevásárláson, a kaján, az ünnepeken/hosszú hétvégéken, hogy mi hogy legyen, a gyerek dolgai miatt stb. Tőlük max. azt hallod, hogy az a szörnyű asszony valamelyikben épp nem remekelt: vagy a kaja nem volt ínyükre, vagy nem volt eléggé tisztaság és rend, vagy a gyerekkel nem áll a helyzet magaslatán (szerinte), vagy ugye a szex meg a kinézete... Esetleg ha mégis minden hibátlan minden áldott nap, akkor meg egy élősködő aranyásó, ha emellett nem fér bele egy jól fizető, teljes munkaidős állás.

2024. aug. 13. 09:36
 24/37 anonim ***** válasza:
0%
23# rendben beszelgess csak magaddal 🤣 en sztem tudom is ki vagy amugy
2024. aug. 13. 09:43
 25/37 anonim ***** válasza:
0%

Én is tudom hogy te ki vagy .

Egy lusta malac, aki arra tart nőt hogy ganézza.

Neked csak fáj az igazság azért vagy paraszt itt.

Ha nem lenne a mama, vagy a nő az életedben, meghalnál éhen a szemétdomb tetején!

2024. aug. 13. 10:06
 26/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok férfi és mégcsak nem is érint a probléma🤣
2024. aug. 13. 10:07
 27/37 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mit keresel itt?
2024. aug. 13. 12:01
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
A kerdeshez valaszolok☺️ és adtam is amig te 3 verziodban fejtegetted a ferfigyuloleted.
2024. aug. 13. 12:14
 29/37 anonim ***** válasza:
70%
Én férfiként sem szeretnék összeköltözni. Megvan a magam élete, intézem úgy, ahogy nekem tetszik, miért adnám fel, ha kényelmes? Szabadidőt eltölteni keresek csak párt.
2024. aug. 13. 13:26
 30/37 anonim ***** válasza:
50%

29. Nagyon helyes, igazi, önálló férfi vagy, ez dicséretes!

Az összeköltözésnek csak akkor van értelme, ha gyereket akarnak.

2024. aug. 13. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!