Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözési para normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözési para normális?

Figyelt kérdés
20 eves vagyok, fél éve vagyunk együtt a barátommal. Ő Pestre jár dolgozni, én pedig 70 km-re lakok onnan. Kaptam egy nagyon jó munkalehetőséget Pesten és mivel a párom is be akar költözni evidens volt, hogy közös albiba megyünk. Viszont nagyon félek ettől az egésztől, hogy elkapkodjuk és meg fog romlani az egyébként nagyon jó kapcsolatunk. Meg persze alapból a szülőktől való elszakadástól, az új várostól és az új munkahelytől is félek. Hogyan tudnám ezt leküzdeni magamban?
2021. szept. 16. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Úgy hogy már nem vagy gyerek, ez pedig az élet velejárója..
2021. szept. 16. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy magas torony tetejen is fel az ember. Akkor is, ha van rajta biztositokotel stb. Ez oszton, es jo oszton, megved attol, hogy valami meggondolatlansagot csinalj, ovatossa tesz. Amit te erzel, az is ugyanez. Erzed, hogy nagy a tet, ezert a szervezeted kimaxolva figyel minden rezdulest, hogy ne erjen baleset. Felni lehet sot, talan azt is mondanam, hogy kell, de ez ne akadalyozzon meg semmiben. Koltozzetek csak ossze batran. Ez igy egy termeszetes folyamat, magasabb szintre fog lepni a kapcsolatotok. Attol sem kell felni, hogy tonkremegy. Ha nem birjatok ki egymast osszezarva, akkor megse volt jo kapcsolat. Csak annak tunt, amig keveset lattatok egymast. Jogos, ha felsz, minden ember fel. Akkor van baj, ha a felelem atveszi az iranyitast, es valamit nem teszel meg, vagy epp ellenkezoleg, megteszel, amit nem kene. Akkor te nem vagy szabad ember. A szabad ember fel ugyan, de megy elore. Ha elbukik felall es folytatja. A nem szabad ember el sem indul.
2021. szept. 16. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tökmindegy, ha nem illetek egymáshoz (az itt-ottalvás semmit nem jelent), akkor lehet bohóckodni évekig is, és majd aztán romlik meg összeköltözés után.

Mi három hónap után költöztünk össze, 4,5 évvel ezelőtt.

2021. szept. 17. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is féltem az összeköltözéstől pedig már 1,5 éve együtt voltunk és ismertem vagy 7 éve. Tehát igazából emberileg jobban ismertem, mint a saját tenyeremet, mert egészen tini korom óta az életem része volt, mégis tartottam attól, hogy mi lesz, ha tartogat még meglepetéseket, kiderül valami nagyon rossz dolog róla?

Nos meglepetéseket tartogatott még, de egyik sem volt egetrengető, szépen csiszolódtunk :) én nem fogok kertelni, mi rengeteget veszekedtünk az összeköltözés utáni első fél évben, mert totál ellentétek voltunk pl. a házimunka végzésében (ő halasztgatós, lustább, én meg mindent azonnal, hiperaktívabb). De alkalmazkodtunk, mindketten engedtünk kicsit a másik irányába és most harmónia van. Nem mondom, hogy néha nem fordulnak elő viták, vagy stresszes időszakok, hol nincs ilyen? De összességében az érzés, hogy bármikor hazajössz a közös "fészketekbe" érkezel, ott van mindenhol az illata, a ruhái, vár téged, meglep néha apróságokkal... nekem ez mindennél többet ér :)

Mostmár másfél éve élünk együtt, életem legjobb döntése volt.

23L

2021. szept. 18. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!