Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözési para normális?
Tökmindegy, ha nem illetek egymáshoz (az itt-ottalvás semmit nem jelent), akkor lehet bohóckodni évekig is, és majd aztán romlik meg összeköltözés után.
Mi három hónap után költöztünk össze, 4,5 évvel ezelőtt.
Én is féltem az összeköltözéstől pedig már 1,5 éve együtt voltunk és ismertem vagy 7 éve. Tehát igazából emberileg jobban ismertem, mint a saját tenyeremet, mert egészen tini korom óta az életem része volt, mégis tartottam attól, hogy mi lesz, ha tartogat még meglepetéseket, kiderül valami nagyon rossz dolog róla?
Nos meglepetéseket tartogatott még, de egyik sem volt egetrengető, szépen csiszolódtunk :) én nem fogok kertelni, mi rengeteget veszekedtünk az összeköltözés utáni első fél évben, mert totál ellentétek voltunk pl. a házimunka végzésében (ő halasztgatós, lustább, én meg mindent azonnal, hiperaktívabb). De alkalmazkodtunk, mindketten engedtünk kicsit a másik irányába és most harmónia van. Nem mondom, hogy néha nem fordulnak elő viták, vagy stresszes időszakok, hol nincs ilyen? De összességében az érzés, hogy bármikor hazajössz a közös "fészketekbe" érkezel, ott van mindenhol az illata, a ruhái, vár téged, meglep néha apróságokkal... nekem ez mindennél többet ér :)
Mostmár másfél éve élünk együtt, életem legjobb döntése volt.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!