Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy tele vagyok kétségekkel és aggódalommal?
Lassan 3 hónapja vagyunk együtt a barátommal/párommal. Minden hihetetlenül gyorsan történik. Csak kapkodom a fejem.
Szeretek vele lenni és vágyom is rá. Rórazsín köd az nincs.
Sosem éltem még együtt senkivel. 25 éves vagyok. Ő 50 km-re lakik tőlem és általában én megyek hozzá hetente kétszer. Van, hogy ő is jön, de olyankor sosem alszik nálam a kutyusa miatt.
Szeretne összeköltözni velem. Én mondtam, hogy talán elgondolkozhatunk augusztus végén, mivel akkor jár le az 1 éves albérleti szerződésem. És felajánlottam, hogy akkor találkozzunk és töltsünk együtt több időt, hogy ne legyen annyira hírtelen az egész, na meg addig is jobban megismerjük egymást. Szóval próba együttélést csinálunk. A nyár várhatóan káosz lesz ezért kevesebbet fogunk tudni találkozni ezért most minden adandó alkalmat ki használunk a “próbára”.
De őszintén szólva bevagyok sz@arva. 😅 Másik városba költözni, megszokni, hogy nem vagyok egyedül, itt hagyni a biztonságosan kialakított életem és majdhogynem az ismeretlenbe vetni magam, hiszen akkor még csak kb. 5 hónaposak leszünk. Félek, hogy megunjuk egymást, hogy ellaposodunk. Stb stb.
Igazából csak azt szeretném tudni, hogy ez normális reakció-e? Vagy így jelez az agyam, hogy erre még nem állok kész. Vagy egyszerűen csak el kellene engednem az ezen való stresszelést?
Persze h normális. Ez óriási változás. Hát, nem mondanám hogy "nem állsz készen", mert sokaknak ez automatikus reakció, de ez olyan, amin lehet változtatni. Megbeszélhetnétek a kétségeidet, mitől félsz, mit vársz, hogyan képzelitek el az együttélést, a mindennapokat. Hogy megnyugodj, hogy láss egy képet magad előtt, hogy felvázold, miért lesz jó ez az egész.
Az is teljesen normális, ha úgy érzed mégsem állsz rá készen, a legfontosabb az hogy te mit érzel.
Én pl. barátnőmmel azonnal, akadály nélkül költöztem össze 19 évesen saját albérletbe, de mi nem szerettünk otthon lenni egyáltalán, egymás iránt pedig dúlt a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!