Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha még nem tervezi a jövőt, az összeköltözést?
Barátommal másfél éve vagyunk együtt. Hétvégente találkozunk. Én dolgozom, ő még iskolás, 23 évesek vagyunk.
Nekem már sokszor megfordult a fejemben az összeköltözés gondolata, hova, mikor, milyen lesz, már úgy várom. De még felhozni nem akartam, nehogy elijesszem ezzel a nagy dologgal.
Viszont megkérdeztem végül mégis, hogy gondolkozott e már ezen, vagy úgy a jövőn. Annyit mondott hogy nem.
Kicsit szarul esett, de ez lehet azért meg még tanul? Vagy mikor jön el a férfiaknak az az idő amikor ők is ezen gondolkoznak? Hogy van ez?
Ez ugye valami troll kérdés?
Csóró sulis, 23 éves senki gyerek, egy olyan csajjal, akit csak hétvégén kúr, minek tervezne bármit is?
Nem te vagy neki a nagy ő. Ha igazán szeretne, nem ijedne meg az összeköltözéstől, hanem épp ellenkezőleg, alig várná.
Van egy ismerősöm, 26 éves a csaj és a srác is, 7 éve vannak együtt, de a pasi még hallani sem akar gyűrűről meg összeköltözésről. Na vajon miért? Mert másokat is kúrogat még. Onnan tudom, hogy nálam is próbálkozott.
“ Viszont megkérdeztem végül mégis, hogy gondolkozott e már ezen, vagy úgy a jövőn. Annyit mondott hogy nem.”
Ez amúgy bármilyen korú felnőttnél gáz, ha nem tervez, nincs jövőképe.
Megkérdezhetem, hogy a srácnak milyen bevétele van, amire alapozni lehetne az összeköltözést?
A szülők fizetik? Ösztöndíjból él? A szülőkkel él együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!