Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális ha még nem tervezi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha még nem tervezi a jövőt, az összeköltözést?

Figyelt kérdés

Barátommal másfél éve vagyunk együtt. Hétvégente találkozunk. Én dolgozom, ő még iskolás, 23 évesek vagyunk.

Nekem már sokszor megfordult a fejemben az összeköltözés gondolata, hova, mikor, milyen lesz, már úgy várom. De még felhozni nem akartam, nehogy elijesszem ezzel a nagy dologgal.

Viszont megkérdeztem végül mégis, hogy gondolkozott e már ezen, vagy úgy a jövőn. Annyit mondott hogy nem.

Kicsit szarul esett, de ez lehet azért meg még tanul? Vagy mikor jön el a férfiaknak az az idő amikor ők is ezen gondolkoznak? Hogy van ez?

2021. ápr. 13. 15:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
Van aki már suli alatt is összeköltözik a másikkal, mások csak suli után, egyesek csak akkor ha van rá pénz, mások egy egyik szülénél vagy nagyszülőnél dekkolnak, ugyanakkor vannak akik albérleteznek, nincs erre szabály hogy mért nem gondol erre vagy arra pont most.
2021. ápr. 13. 18:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Már várom, hogy lesz-e változás ha végez az iskolával. 😊
2021. ápr. 13. 19:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem. Nem kellesz eléggé. Nem veled tervezi az életét.
2021. ápr. 13. 22:37
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

Ne gondolkozz olyan végletekben, mint a 13-as válaszoló. Csak szeretne lelombozni. De hozok neked egy saját, pozitív példát is.

18-19 évesen jöttünk össze és 21-22 évesen költöztünk össze. Tehát kb. 3 év után.

Mikor összejöttünk én dolgoztam egy szarul fizető cégnél, ő egyetemezett.

Mi mondjuk többet taliztunk, mert 20perc bkv-ra laktunk egymástól, hétvégéket mindig együtt töltöttük + hétköznap 1-2 nap.

Őt is noszogatni kellett kicsit. Félt ettől, sosem lakott még külön.

Nemsokára lesz 1 éve, hogy összeköltöztünk (most vagyunk 22-23 évesek) és utólag azt mondom, jól tettük, hogy 3 évet vártunk. Nekem lett egy jobban fizető munkám, ő meg elvégezte a sulit és elkezdett dolgozni, mindketten fix bevétellel rendelkezünk.

Ebben a korosztályban nem kell azonnal, mindent eldobva összecuccolni. Legyen saját egzisztenciátok, félretett pénzetek és hidd el, nem ezen fog múlni. Ha a kapcsolat jó, erős és igazi, akkor kibírtok még kis időt a hétvégi találkozásokkal. Ettől még nem a dugópajtija vagy, hanem a barátnője.

Szerintem embere válogatja, hogy mennyire előre tervezősek ilyen téren. Barátom nekem se hozta fel azelőtt, hogy összeköltözne, max ilyen álmodozás szinten, hogy "majd egyszer". Én voltam a gyakorlatiasabb, aki egyszercsak elkezdett albikat nézni, küldeni neki és vinni személyesen megnézni ezeket. Kb az első megnézett lakás után ő is belelkesedett, mert eltudta végre a valóságban is képzelni, hogy ebben a lakásban élnénk kettesben, a szülők nélkül.

Szóval nyugi, ne siettesd, suli legyen az első :) De szép lassan elkezdheted neki adagolni, hogy majd ha elvégezte az iskolát, miben gondolkozik, mit tervez.

Hajrá

22L

2021. ápr. 13. 22:50
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó!

Igazán jól esik, hogy vannak még ilyen emberek is :D

Igen, az azért jobb, meg szükséges is az összeköltözéshez, hogy mindketten keresőképesek legyünk. Majd szép lassan minden beindul.

Én már nagyon várom, most izgatott is vagyok :)

2021. ápr. 13. 22:58
 16/17 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem 23 evesen, masfel ev utan, ugy, hogy o meg egyetemre jar szerintem nem fura, hogy nem ezen jar az agya. Teljen el meg par ev:)

25L

2021. ápr. 14. 09:20
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2021. ápr. 14. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!