Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha még nem tervezi a jövőt, az összeköltözést?
Barátommal másfél éve vagyunk együtt. Hétvégente találkozunk. Én dolgozom, ő még iskolás, 23 évesek vagyunk.
Nekem már sokszor megfordult a fejemben az összeköltözés gondolata, hova, mikor, milyen lesz, már úgy várom. De még felhozni nem akartam, nehogy elijesszem ezzel a nagy dologgal.
Viszont megkérdeztem végül mégis, hogy gondolkozott e már ezen, vagy úgy a jövőn. Annyit mondott hogy nem.
Kicsit szarul esett, de ez lehet azért meg még tanul? Vagy mikor jön el a férfiaknak az az idő amikor ők is ezen gondolkoznak? Hogy van ez?
Ne gondolkozz olyan végletekben, mint a 13-as válaszoló. Csak szeretne lelombozni. De hozok neked egy saját, pozitív példát is.
18-19 évesen jöttünk össze és 21-22 évesen költöztünk össze. Tehát kb. 3 év után.
Mikor összejöttünk én dolgoztam egy szarul fizető cégnél, ő egyetemezett.
Mi mondjuk többet taliztunk, mert 20perc bkv-ra laktunk egymástól, hétvégéket mindig együtt töltöttük + hétköznap 1-2 nap.
Őt is noszogatni kellett kicsit. Félt ettől, sosem lakott még külön.
Nemsokára lesz 1 éve, hogy összeköltöztünk (most vagyunk 22-23 évesek) és utólag azt mondom, jól tettük, hogy 3 évet vártunk. Nekem lett egy jobban fizető munkám, ő meg elvégezte a sulit és elkezdett dolgozni, mindketten fix bevétellel rendelkezünk.
Ebben a korosztályban nem kell azonnal, mindent eldobva összecuccolni. Legyen saját egzisztenciátok, félretett pénzetek és hidd el, nem ezen fog múlni. Ha a kapcsolat jó, erős és igazi, akkor kibírtok még kis időt a hétvégi találkozásokkal. Ettől még nem a dugópajtija vagy, hanem a barátnője.
Szerintem embere válogatja, hogy mennyire előre tervezősek ilyen téren. Barátom nekem se hozta fel azelőtt, hogy összeköltözne, max ilyen álmodozás szinten, hogy "majd egyszer". Én voltam a gyakorlatiasabb, aki egyszercsak elkezdett albikat nézni, küldeni neki és vinni személyesen megnézni ezeket. Kb az első megnézett lakás után ő is belelkesedett, mert eltudta végre a valóságban is képzelni, hogy ebben a lakásban élnénk kettesben, a szülők nélkül.
Szóval nyugi, ne siettesd, suli legyen az első :) De szép lassan elkezdheted neki adagolni, hogy majd ha elvégezte az iskolát, miben gondolkozik, mit tervez.
Hajrá
22L
Köszönöm kedves utolsó!
Igazán jól esik, hogy vannak még ilyen emberek is :D
Igen, az azért jobb, meg szükséges is az összeköltözéshez, hogy mindketten keresőképesek legyünk. Majd szép lassan minden beindul.
Én már nagyon várom, most izgatott is vagyok :)
Szerintem 23 evesen, masfel ev utan, ugy, hogy o meg egyetemre jar szerintem nem fura, hogy nem ezen jar az agya. Teljen el meg par ev:)
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!