Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális érzés, hogy így nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális érzés, hogy így nem szeretnék összeköltözni?

Figyelt kérdés
Beszélünk az összeköktözésről. A ház az a ház ahol a volt feleséggel élt (ez sem ad sok kedvet az odaköltözéshez). Amióta az asszony elment (6éve) a ház nem volt átrendezve/felújitva. Nagy nehezen rávettem a bútorcserére a hálóban, viszont mikor szeretnék ezt azt kidobni/kicserélni a lakás többi részén nem igazán van oda az ötlettől. Így én nem érzem magam otthon, mintha csak vendég lennék. Ha nem engedi hogy tegyek vegyek, mindent meg kell kérdezni, az "engedélye" kell stb, akkor lehet jobb hanyagolni az összeköltözést!?
2021. febr. 16. 15:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
75%
Én se érezném így jól magam. Megértelek. Próbáltad ezt nyomatékosan megmondani?
2021. febr. 16. 15:54
 2/24 anonim ***** válasza:
84%

Már bocsi, de ha nem az övé lenne a ház, akkor is meg kéne kérdezni, hogy zavarja-e, ha kicserélnél valamit. Nálunk ez az én házam, a párom költözött ide a teljesen bebútorozott helyre, de így is kikérem a véleményét, ha változtatni akarok valamin, hátha megszeretett valamit vagy úgy kényelmes neki, ha minden marad a régiben.

Azok a dolgok a házban az ő tulajdonai, nem gondolom, hogy neked csak úgy jogod lenne kérdés nélkül kidobálni, átrendezni bármit. Olyan, mintha te berendezel magadnak egy szekrényt a ruháiddal és egyéb cuccaiddal, ő meg csak úgy elkezdené kidobálni a neki nem tetsző dolgokat onnan.

Szerintem itt veled van a probléma, nem vele, hogy nem akarja az új nője miatt, aki még oda sem költözött, azonnal költségekbe verni magát, meg felborítani az addigi életét és kidobni a dolgait. Főleg, hogy ott sem laksz még, milyen jogon várod el, hogy lecseréljen bármit?

2021. febr. 16. 15:57
 3/24 anonim ***** válasza:
31%
Teljesen normális, amit érzel. Épeszű ember nem akar arról a konyhapultról enni, ahol a hapsija más nőt döngetett, vagy abban a fürdőkádban fürdeni, ahol más nő testnedvei keverdtek az általa szeretett párjáéval.
2021. febr. 16. 15:58
 4/24 anonim ***** válasza:
82%

#3 azért drámai túlzásokba nem kell esni.

Simán átlehetne vinni máshogy is a példáidat... Pl: simán érhető, hogy nem akar egy olyan szájjal érintkezni, amit már egy másik csaj ízlelgetett meg a saját testnedvei azon csorogtak.

2021. febr. 16. 16:03
 5/24 anonim ***** válasza:
85%
Itt mindenki költözik ha elvalt és új nővan kilátásban??? És ha 4 hónap után szakítas a vege akkor megint ingatlan meg bútorcsere? Szép is lenne :-D
2021. febr. 16. 16:04
 6/24 anonim ***** válasza:
58%

Igazad van, Nemtudom miért van oda ezért hogy minden maradjon úgy. Elég gyanús viselkedés.

Nekem párom az agyat és kanapét magától cserélte le , sőt bizonyos tárgyakat is h ne emlékezetesse a múltra. Pedig ekkor Mèg nem éltünk együtt, és nem is én kértem ezt.

Nekem nagyon red flag, hogy az exnője emlékéhez ízléséhez ragaszkodik.

2021. febr. 16. 16:05
 7/24 anonim ***** válasza:
62%
Persze, aztán ha fél év múlva megpattansz és megint ilyen furcsa nőt fog ki, akkor 2 évente kicseréli a teljes ház bútorzatát és felszereltségét. Világos. Ja, nem.
2021. febr. 16. 16:06
 8/24 anonim ***** válasza:
64%
Ha ez az érzés született meg benned, hogy nem akarsz összeköltözni, hogy ez az érzés jelen van, erre nem kell indok, hogy helyes-e. Ezt érzed, fogadd el. Ha nem hallgatsz a megérzésedre akkor egyre rosszabb lesz, a végén azt veszed észre, hogy frusztrált vagy, mert nem olyan házban élsz, ami számodra otthonos, csupán egy ház lesz, ami idegen. Közösen alakítsátok ki, vállalj konfliktust is, ha szükséges! Kompromisszumot is hozzatok, ha az a járható.
2021. febr. 16. 16:07
 9/24 anonim ***** válasza:
83%

Nekem van egy jó ötletem. Vegyél te egy olyan házat, aminek te leszel az első tulaja, vegyél bele olyan cuccokat amit szeretnél és költözzetek oda a pasiddal.:)

A házát meg kiadja bérlőknek.

2021. febr. 16. 16:09
 10/24 anonim ***** válasza:
33%
Azért aki a csere ellen ágál erős gyomrú lehet azért az ágyat alap dolog cserélni.....
2021. febr. 16. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!