Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális érzés, hogy így nem szeretnék összeköltözni?
Már bocsi, de ha nem az övé lenne a ház, akkor is meg kéne kérdezni, hogy zavarja-e, ha kicserélnél valamit. Nálunk ez az én házam, a párom költözött ide a teljesen bebútorozott helyre, de így is kikérem a véleményét, ha változtatni akarok valamin, hátha megszeretett valamit vagy úgy kényelmes neki, ha minden marad a régiben.
Azok a dolgok a házban az ő tulajdonai, nem gondolom, hogy neked csak úgy jogod lenne kérdés nélkül kidobálni, átrendezni bármit. Olyan, mintha te berendezel magadnak egy szekrényt a ruháiddal és egyéb cuccaiddal, ő meg csak úgy elkezdené kidobálni a neki nem tetsző dolgokat onnan.
Szerintem itt veled van a probléma, nem vele, hogy nem akarja az új nője miatt, aki még oda sem költözött, azonnal költségekbe verni magát, meg felborítani az addigi életét és kidobni a dolgait. Főleg, hogy ott sem laksz még, milyen jogon várod el, hogy lecseréljen bármit?
#3 azért drámai túlzásokba nem kell esni.
Simán átlehetne vinni máshogy is a példáidat... Pl: simán érhető, hogy nem akar egy olyan szájjal érintkezni, amit már egy másik csaj ízlelgetett meg a saját testnedvei azon csorogtak.
Igazad van, Nemtudom miért van oda ezért hogy minden maradjon úgy. Elég gyanús viselkedés.
Nekem párom az agyat és kanapét magától cserélte le , sőt bizonyos tárgyakat is h ne emlékezetesse a múltra. Pedig ekkor Mèg nem éltünk együtt, és nem is én kértem ezt.
Nekem nagyon red flag, hogy az exnője emlékéhez ízléséhez ragaszkodik.
Nekem van egy jó ötletem. Vegyél te egy olyan házat, aminek te leszel az első tulaja, vegyél bele olyan cuccokat amit szeretnél és költözzetek oda a pasiddal.:)
A házát meg kiadja bérlőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!