Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális érzés, hogy így nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális érzés, hogy így nem szeretnék összeköltözni?

Figyelt kérdés
Beszélünk az összeköktözésről. A ház az a ház ahol a volt feleséggel élt (ez sem ad sok kedvet az odaköltözéshez). Amióta az asszony elment (6éve) a ház nem volt átrendezve/felújitva. Nagy nehezen rávettem a bútorcserére a hálóban, viszont mikor szeretnék ezt azt kidobni/kicserélni a lakás többi részén nem igazán van oda az ötlettől. Így én nem érzem magam otthon, mintha csak vendég lennék. Ha nem engedi hogy tegyek vegyek, mindent meg kell kérdezni, az "engedélye" kell stb, akkor lehet jobb hanyagolni az összeköltözést!?
2021. febr. 16. 15:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
10 De a többi bútorral mi is a probléma? A kontrollmánián kívül. A ágyat sem kell lecserélni, a matracot elég.
2021. febr. 16. 16:14
 12/24 anonim ***** válasza:
77%
10 Te hotelban még nem aludtál? Szerinted ott minden vendégnek új ágyat tesznek a szobába?
2021. febr. 16. 16:16
 13/24 anonim ***** válasza:
25%
12. A hotel teljesen más mint egy párkapcsolat és ha már összeköltözés a téma akkor nem pár éjszakát feltételez csak együtt tölteni mint a hotelban ...
2021. febr. 16. 16:20
 14/24 anonim ***** válasza:
71%
13 Abban más,hogy hogyan fogod fel. Holott a saját démonaidon kívül nincs semmi különbség. Azért az valahol beteges, mikor valaki tárgyakra féltékeny. Ezzel sincs gond, csak akkor nem más nemiszervével kell verni a csalánt.
2021. febr. 16. 16:22
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon furcsa lenne ez így... Jelenleg mindketten a szülökkel élünk még, de párom az exnőjével élt együtt a szobájában, elmondtam, hogy zavar, megbeszéltük és vett pl.új matracot. Azóta kellemesebb odajárnom. :)

Most nyílván a házat nem fogod átépítettni, meg a mindent is lecserélni, de valamennyi gesztust elvárok én is, hogy igen, le van zárva a másikkal és velem kezd új életet, nálunk/számomra a matrac ezt jelentette.(Egyébként is egy 15 éves matrac volt, szóval aktuális volt a csere, ezt ő is elismerte.)

2021. febr. 16. 16:29
 16/24 anonim ***** válasza:
81%
En nem vagyok paranoid, az ex csajnak vett bukosisakot is hordtam. El tudtam hinni, hogy fontos vagyok, speciel uj bukosisakot is csak par ev mulva kertem mikor eloregedett a belseje. Nem szivecskes kismackok kerulgetese ez.
2021. febr. 16. 16:40
 17/24 anonim ***** válasza:
16 Ez teljesen reális és korrekt hozzáállás.
2021. febr. 16. 18:02
 18/24 anonim ***** válasza:
61%

Jézusom, de hisztis vagy... mondom ezt nőként.

Akkor ezek szerint sohasem dugtál olyan pasival, akinek volt előtted valakije :D

2021. febr. 16. 18:47
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Most itt nem mindegy, hogy pl díszpárnákról vagy konkrétan az egész bútorzatról van szó. Én sem dobnám ki a több milliós berendezést. Az elején pedig bútorcserét írsz, szóval gondolom a komplett ágy, ruhásszekrény, éjjeliszekrény csere már volt. Ez azért elég nagy luxus, már csak egy normális ágy tök drága. De oké, az ágy mint szimbolikus elem, még talán cserélhető ha a másik nem akar azon aludni. Viszont több bútort én sem cserélnék. Biztos lehetsz benne, hogy szexeltek a padlón, a falnak döntve, a kanapén, a székeken, a fürdőkádban/zuhanyzóban, a konyhapulton, az asztalnál... Azért az szép lenne ha a konkrét házat mindig szét kéne verni ha új partner van.

Az megint más eset, ha mondjuk valaki azért akar már stabil kapcsolatban pl egy kanapét lecserélni, mert bűnrondának találja. Ez egy érthető és logikus érv. De ez, hogy hát ezen az ex is szexelt... Ennyi erővel egyszerűbb lenne elköltözni.

2021. febr. 16. 20:27
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Tisztasági festés, matraccsere amúgy is aktuális 6 év után. Konyhában is le lehet cserélni az étkészleteket, evőeszközöket. A többi állapottól függ. Ha a csere eredménye kulturáltabb környezet, akkor lehet neki is megjön az étvágya a nagyobb felújításhoz. Itt mondjuk kényes kérdés az anyagiak, ha fele-fele arányban fizettek, akkor legfeljebb olyan mértékben szállnék be, amit letudok lakni rezsi vagy lakbér formájában. Ha mégsem menne az együttlakás... 40L
2021. febr. 16. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!