Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális érzés, hogy így nem szeretnék összeköltözni?
Az exem és a mostani párom is hozott bútorokat és eszközöket a párkapcsolatunkba, volt ott minden anno, ugyanabban az ágyban aludtunk amiben az exével szexelt és az edények, amikben együtt ettek, semmi ellen nem ellenkeztem de nem is akartam, hogy kidobja, én sem dobtam anno ki a dolgaimat.
Ez azért lehetett mert úgy éreztem, hogy maximális odaadással és szerelemmel veti bele magát ebbe, semmi kétségem nem volt afelől, hogy az exe bármit is jelent már neki. Külön örültem, amikor találtam egy kis mini női virágos sport szütyőt az ágyban anno, mert bele tudtam tenni a sport tapaszaimat. Sajnos kiderült, hogy egy olyan exétől volt, aki megölte magát amikor megtudta, hogy megszületett a kisfiunk :(
Nagyon sajnáltam, de az emlékére máig azt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!