Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megoldani ezt a helyzetet? Mennyi idő után normális az összeköltözés?
Hány évesek vagytok?
Mióta "jártok" és milyen körülmények között ismerkedtetek meg?
Ha még csak húszas- vagy harmincas éveitekben jártok: milyen családi mintát hoztatok magatokkal otthonról, gyermekkorból?
Harmincas, negyvenes korosztály esetén: gyermek van-e egyik vagy másik fél részéről? Ha igen, mennyi?
Esetleg még idősebbek? :)
Jók voltak a sejtéseim. Mindkét fél részéről van gyermek?
Találkoztak már az utódok? Milyen érzelmekkel fogadták egymást, ha igen?
1-es válaszoló voltam.
Csúnya lesz, amit írok, de én nem váltanék, és nem várnám ezt el a páromtól sem. Maximum, ha olyan a munkája, ami nem (annyira) helyhez kötött. Mondjuk eleve utazgatós munka.
40 fölött én simán benne lennék abban, hogy nem élünk együtt, csak a szabadságot, nyaralást töltjük együtt. Én nem akarnék közös gyereket sem, pláne, ha mindkettőnknek van saját. 40 fölött még akkor se könnyű összecsiszolódni, ha nincsen veletek élő gyerek. Ennyi idősen mindenkinek megvannak a rigolyái, akár bevallja, akár nem. Aztán, ha nem jött be az együttélés, akkor aki feláldozta addigi életét, igazságtalanul nagyot szív.
Ha így kérdezed, bennem az merül fel, hogy a másik fél még nem nagyon akarja, vagy szóba sem került.
Nincs olyan, hogy mi a normál. Az sem mindegy mennyi idősek a gyerekek, mióta vagytok együtt.
Nyilván olcsóbb az élet együtt lakva, de azért elég kemény borítás egy gyereknek, hogy összeköltözik valakivel és ha nem jön össze a kapcsolat akkor meg szét. Valaki valakihez költözik? Az még nehezebb pálya gyerek nélkül is, nemhogy gyerekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!