Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért az a normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az a normális, hogy összeköltöznek a párok?

Figyelt kérdés

Annyira földönkívülinek érzem magam emiatt, de az anyagi okokat (vagy akik gyerekre is vágynak) leszámítva nem látok benne semmi jót. Pedig voltak már pasik, akikért amúgy nagyon odavoltam, szóval nem a közöny miatt gondolom ezt.

Nem azt mondom, hogy csak 100%-ban a jót szabad mutatni magunkból/megélni, de szerintem tény, hogy úgy a legjobb találkozni, ha egyrészt normálisan van ideje a feleknek elkészülni, akár külsőleg, akár mondjuk valami programra, másrészt, ha tényleg egymásra tudtok figyelni, jó hangulatban vagytok, és romantikus az egész.

Nekem abszolút nem hiányzik, hogy örökké itt legyen valaki a nyakamon, akkor is, ha mondjuk hulla fáradt vagyok, rossz kedvem van, egyedül akarok épp lenni, vagy csak a hobbijaimmal szeretnék foglalkozni, edzeni, stb.

Pont ebből tudnak lenni leginkább a problémák, hogy már nincs türelme az embernek pl mindig szépen szólni a másikhoz, folyton "készenlétben" lenni, és így szerintem a tűz is kiveszik sokkal könnyebben, ha sosem vágyakozol úgymond kicsit a másikra.

Persze néha okés nekem az együtt alvás is, vagy mondjuk egy közös hétvége, de annak pl nem látom értelmét, hogy úgy aludjunk együtt, hogy mondjuk reggel kelek 6-kor, meg sietek a munkába, csinálnám a reggeli rutinomat, és akkor még a másikkal is foglalkozni kelljen úgymond.

Más is van így ezzel esetleg?

Egyébként 28 éves nő vagyok. Amúgy jelenleg ez eddig működik nekem egy sráccal, mert ő is szeret egyedül aludni, de nem tudom, mi lesz később. :/

aug. 12. 21:29
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
76%
mert ez csak barátság extrákkal. Nem valódi kapcsolat, amelyet a közös életvitel kötne össze.
aug. 12. 21:31
 2/37 anonim ***** válasza:
91%
Kaki volt a családod ugye? Azt láttad, hogy ha együtt van a két fél, akkor nem fogják szeretni egymást. Ezt egyszerűsíted oda, hogy hát neked a hátad közepére se kell, hogy ne tudj elkészülni egyedül, hogy szép légy... mert semmi más mintád nincs, hogy lehet ez a legszebb élet forrása...
aug. 12. 21:37
 3/37 anonim ***** válasza:
12%

Az ilyen mingli jellegű kapcsolatok nekem nem kapcsolatok. Volt részem benne. A srác ott lakik en itt. És amikor úgy egyedül festegettem a kecot meg egyvrakat ilyen, hát nem éreztem azt swhol hogy lenne barátom.

Ja meg mikor más pasik ugrálnak körbe hogy segítenek jön csinálja kölcsönad, a barátom meg az egyetlen aki nem, merthát nem az ő lakása. De azért meg panpogott hogy a többi pasival csetelek beszélek. Bakker én fogom szerinte üvegezni is meg fúrni is a falat? Meg honnan máshonnan legyen pénzem ha elfogyott?)

Nekem soha tobbet nem kell mingli kapcsolat az biztos.

aug. 12. 21:40
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
*jav:nem éreztem azt hogy lenne barátom
aug. 12. 21:41
 5/37 anonim ***** válasza:
79%
Ez. Csak viszony amit te nyújtani tudsz. Nem baj hogy így élsz de fogadd el hogy a legtöbb ember erre nem kíváncsi.
aug. 12. 21:43
 6/37 anonim ***** válasza:
46%

Igen, más is van így.

Engem azokon kívül, amiket írtál, az is elriaszt, hogy végül úgyis rám hárulna az összes házimunka, és ez követelőzve számon lenne kérve rajtam.

Tudom, nem minden férfi... Nem hát. 😏 Sosem hallottam még olyanról, akivel ne ez lett volna a vége. Csak abban van különbség, hogy meddig tart a beetetési időszak, meg hogy mennyire sunyi módon tolja át a nőre, meg hogy milyen durván baszogat érte.

aug. 12. 21:50
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

Az a szitu, hogy realitástól elrugaszkodva vagy meghittség megteremtése helyett beborulva látod te ezt már előre és ezért nem akarod. Nálunk például egy szobában is működik külön énidő, nincs baj külön felkeléssel. Engem apróságok zavarnak, de túl tudom tenni magamat kettőnkért. Például én sötétben ülnék a gép előtt, de párom a TV-t nem szereti villany nélkül nézni. Ehhez jobban szét kéne szedni a szobát vagy még egy szoba kéne, de ez nem lehetséges. :-)

Nyilván ezek egyénfüggő helyzetek is, de megbeszélés és próba nélkül marad a negatív hozzáállás. Egyébként létezik úgyszólván 10 napos próba, bár ezt alapesetben távkapcsolathoz ajánlják.

aug. 12. 22:00
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem félig lenne egyedül létre is igenyem, így két külön szobank lenne egy lakásban. Együtt aludni ha ahhoz van kedvünk, és külön,ha ahhoz
aug. 12. 23:43
 9/37 anonim ***** válasza:
91%
Én sem tudom elképzelni az állandó egy szobában létet. Pl. ha más programot néznénk a tv-ben, egyik csendben netezne, tanulna, a másik tv-zne, YouTube-on nézne valamit, és nem fülhallgatóval. Más hőmérsékleten szeretnének lenni. Pláne alváshoz, a legtöbb férfinek hűvösebb szoba kell, mint a nőknek. Egyik horkol/szuszog, másik nem.
aug. 13. 00:52
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
A kajáról nem is beszélve, ha mást ennének. Mindenki csináljon magának kaját, vásároljon be magának, ezen az elven vagyok.
aug. 13. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!