Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Igazam van, vagy engedjem el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazam van, vagy engedjem el ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

Nem élünk együtt még. A párom mikor nálam van, megkértem, vizeljen ülve, ugyanis minden egyes alkalommal, amikor állva vizelt, ki kellett takarítanom a wc-t és körülötte is felmosnom.

Ezt be is tartotta nagyjából, de voltak alkalmak, mikor láttam, sok apró pisicsepp van ismét a wc körül. Tegnap frissen takarítás után megint ez volt, akkor rákérdeztem, hogy állva vizelt-e, mire mondta, hogy igen, de nem érti, miért vettem észre, mert ő "kitakarított maga után". Fogalmam nincs, ez mit takar, mert körben ott voltak a vizeletcseppek a wc körül.

Felajánlotta, hogy kitakarít, de mondtam, hogy nem kell. Nagyon szomorú lettem, mert tegnap takarítottam végig az egész lakást, és ma állhattam neki ismét.

Soha semmilyen konfliktusunk nem volt még, ezt sem nevezném annak, de ez most igen rosszul esett. Ő is látta rajtam, most itt ülök, gondolkodom, én reagálom túl és próbáljam ezt elengedni? Eddig minden pasim ülve vizelt, nem is értem, hogy nem lehet normálisan használni az angol wc-t. Mi lehet a megoldás?

2024. aug. 6. 17:45
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
*dologgal
aug. 10. 17:54
 52/56 anonim ***** válasza:
17%
Istenem még mindig vele vagy és takarítasz utána? A jó ég áldjon meg téged bölcsességgel és önbecsüléssel, hogy végre ki tudd már dobni! Ilyen nincs, hogy egy felnőtt ember után aki egészséges valaki takarít, még a WC-it is sikálja ha normális. Természetesen ha te retardált vagy akkor nincs min meglepődni szóval csináld tovább. Sőt még a szart is takarítsd fel utána, vagy nyald fel a nyelveddel ha egyszer gyémántból van a farka, vagy te "szereted". Irtó gáz, hogy saját magad nem szereted csicska!
szept. 23. 21:52
 53/56 anonim ***** válasza:
51%
Gondolkodni való estére: Hol lesznek a szétszóródó pisi cseppek, ha a WC kagyló nyílását a testünkkel zárjuk le?
szept. 23. 22:18
 54/56 anonim ***** válasza:
52%

53, a wc-ben, ahol a helye van.

52, jó nagy tahó vagy.

szept. 23. 23:00
 55/56 anonim ***** válasza:
56%

54!

Inkább vagyok tahó mint csicska aki más után a vizeletet tisztogassa. Én biztos, hogy nem csinálnám. De hülye se vagyok aki járatja le magát. Ki van emelve a kérdés pedig egyértelműen ezt nem kéne tűrni és egyáltalán nem kéne megkérdezni, hogy igaza van-e. Felnőtt ember és nem tud normálisan vizelni miközben egy gyermek képes rá! De még arra se hajlandó, hogy maga után feltakarítsa. Az nem takarításnak minősül ha a padló/csempe, WC-kagyló tele van vele. És nekem ne állítsa senki, hogy normális a kérdező mert marhára nem az!

szept. 23. 23:05
 56/56 anonim ***** válasza:

Végül is igazad van, ülve hugyozni meg egyáltalán nem nehéz, én magamtól is úgy csináltam egy időben. Más kérdés, hogy nekem állva is általában sikerül.

33/F

szept. 24. 11:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!