Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van, vagy engedjem el ezt a dolgot?
Nem élünk együtt még. A párom mikor nálam van, megkértem, vizeljen ülve, ugyanis minden egyes alkalommal, amikor állva vizelt, ki kellett takarítanom a wc-t és körülötte is felmosnom.
Ezt be is tartotta nagyjából, de voltak alkalmak, mikor láttam, sok apró pisicsepp van ismét a wc körül. Tegnap frissen takarítás után megint ez volt, akkor rákérdeztem, hogy állva vizelt-e, mire mondta, hogy igen, de nem érti, miért vettem észre, mert ő "kitakarított maga után". Fogalmam nincs, ez mit takar, mert körben ott voltak a vizeletcseppek a wc körül.
Felajánlotta, hogy kitakarít, de mondtam, hogy nem kell. Nagyon szomorú lettem, mert tegnap takarítottam végig az egész lakást, és ma állhattam neki ismét.
Soha semmilyen konfliktusunk nem volt még, ezt sem nevezném annak, de ez most igen rosszul esett. Ő is látta rajtam, most itt ülök, gondolkodom, én reagálom túl és próbáljam ezt elengedni? Eddig minden pasim ülve vizelt, nem is értem, hogy nem lehet normálisan használni az angol wc-t. Mi lehet a megoldás?
Mér' nem jártok hozzá kúrni?
Probléma megoldva.
Férjem simán tud ülve pisilni.
Tinédzser fiam nem, mert az b*zis. Mondtam, örülök neki, mert a húgyszag, amit az állva pisilésed okoz a vécében, legalább férfias. Én pl imádom. Ja nem.
28, értékelem, hogy a kérdésem miatt regeltél. Vannak jó meglátásaid, de néhol pontatlan, mert nyilván nem ismered az egész sztorit (vagy csak én írtam pontatlanul).
Szóval ő érti, miért kértem, és hogy mi a gond, azon lepődött meg, hogy még ha eltakarít maga után is észreveszem. Erre mondtam neki, hogy tele van a padló pisicseppekkel a wc körül. Ebből gondolom, hogy neki a takarítás csak a wc csészére terjedt ki (szerintem azt is csak papírral törölte le, ami szintén problémás).
Egyébként azért nem akartam, hogy ő álljon neki takarítani, mert épp indult volna, időre ment valahova. Nyilván a wc körül feltörölni nem tart semmibe, de én felmostam mindenhol. Szóval mondtam, hogy nem kell, majd megcsinálom, mert fel is kell mosni.
Egyébként látta rajtam, hogy mennyire rosszul esett nekem, és mivel egy tök normális férfi, bízom benne, hogy legközelebb leül. Egyébként az indoka arra, hogy miért kell állva pisilnie néha az, hogy nem mindig jön ki teljesen, ha leül. :/
#34 Mondjuk az elég jogos érvnek hangzik, “hogy nem jön ki minden ha ül”. Amivel ettől függetlenül foglalkozni kellene, mert elég sok minden miatt kialakulhat, a vizeletpangásnak viszont úgy rémlik elég komoly eü következményei lehetnek (nőknél tuti, most a férfiakét nem tudom). :)
27, 37-es vagyok:
Szóval ha ez igaz, akkor bocsi, de szerintem mégiscsak most nekem úgy tűnik, hogy te lehetnél megértőbb. De lehet még valami kiderül és akkor másképp fogom értelmezni, de érted neki eü problémái vannak.
Ez nekem olyan, mintha arra panaszkodnánk, hogy valaki gerincsérvvel nem emel vagy terhesen nem fut/biciklizik. Vagy mondjuk kiengeded a pukikat a wc-n és nem tartod bent 🫢. Nyilván az eü dolgok előrébb vannak, mint az, hogy ne kelljen takarítani. Viszont nem feltétlenül neked kell takarítani, csinálhatja ő is és lehet, ha megmagyarázod, hogy miért fontos, akkor megérti. Nyilván, ha azt sem csinálja normálisan, akkor az elég red flag.
38, nem kell egyetlen mondatból diagnózist felállítanod az interneten, nem vagy orvos, és nem is ismered az illetőt. Mellesleg miért ne lehetne terhesen futni vagy biciklizni?? :D
De ha még beteg lenne sem hugyozhatná össze mások wc-jét és hagyhatná úgy. Vagy ha nekem IBS-em van, akkor összefoshatom mások wc-jét úgy, hogy a csempe is olyan, aztán mondhatom, hogy "jaj, hát nekem egészségügyi problémám van, ez fontos, az, hogy te minden egyes alkalommal takarítod utánam a falat, az ilyenkor másodlagos...".
Nem, 38-as, nem beteg, minden évben jár szűrésre, és mivel februárban még teljesen egészséges volt, nem hinném, hogy hirtelen nagyon beteg lett, olyannyira, hogy nem tudna tőle ülve pisilni.
Valahogy mindig azok a férfiak nem tudnak ülve pisilni, akik úgy szocializálódtak, hogy teljesen normális állva is, és valaki(k) szembesítik, hogy ez parasztság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!