Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Igazam van, vagy engedjem el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazam van, vagy engedjem el ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

Nem élünk együtt még. A párom mikor nálam van, megkértem, vizeljen ülve, ugyanis minden egyes alkalommal, amikor állva vizelt, ki kellett takarítanom a wc-t és körülötte is felmosnom.

Ezt be is tartotta nagyjából, de voltak alkalmak, mikor láttam, sok apró pisicsepp van ismét a wc körül. Tegnap frissen takarítás után megint ez volt, akkor rákérdeztem, hogy állva vizelt-e, mire mondta, hogy igen, de nem érti, miért vettem észre, mert ő "kitakarított maga után". Fogalmam nincs, ez mit takar, mert körben ott voltak a vizeletcseppek a wc körül.

Felajánlotta, hogy kitakarít, de mondtam, hogy nem kell. Nagyon szomorú lettem, mert tegnap takarítottam végig az egész lakást, és ma állhattam neki ismét.

Soha semmilyen konfliktusunk nem volt még, ezt sem nevezném annak, de ez most igen rosszul esett. Ő is látta rajtam, most itt ülök, gondolkodom, én reagálom túl és próbáljam ezt elengedni? Eddig minden pasim ülve vizelt, nem is értem, hogy nem lehet normálisan használni az angol wc-t. Mi lehet a megoldás?

2024. aug. 6. 17:45
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
19, "látszik", aha, gondolom, otthon a varázsgömbödben láttad. :D Hát ha neked ez csak egy "apróság", akkor megértem, miért nem látod a problémát.
2024. aug. 6. 19:53
 22/56 A kérdező kommentje:
20, és akkor mi van? Akkor már lehet húgyfoltos minden, mert semmi nem tökéletesen tiszta? Milyen logika ez?
2024. aug. 6. 19:56
 23/56 anonim ***** válasza:
26%

"Felajánlotta, hogy kitakarít, de mondtam, hogy nem kell. Nagyon szomorú lettem, mert tegnap takarítottam végig az egész lakást, és ma állhattam neki ismét."

Emiatt nem vagy ép.

Ha felajánlotta, hogy kitakarít, hagyni kellett volna, másrészt a budit elég lett volna körbemosni a hugypermet miatt, nem kell mindjárt az egész lakáson megint végigmenni.

2024. aug. 6. 20:08
 24/56 anonim ***** válasza:
Legjobb, ha finoman megtanítod, hogyan takarítson maga után.
2024. aug. 6. 20:09
 25/56 A kérdező kommentje:
23, nem elég a wc-t körbemosni, ha közben széthordta már mindenfelé a papucsával. Fel is kellett mosni, ahhoz meg előbb fel kellett porszívózni. Egyébként egy héten egyszer szoktam ezeket megcsinálni. Számomra ez normális, ha neked ez a nem ép kategória, akkor te takaríts ritkábban, ahogy gusztusod tartja.
2024. aug. 6. 20:13
 26/56 anonim ***** válasza:
83%
23, az ezzel a gond, hogy amint belelépsz, viszed mindenfele a lakásban. Sajnos emiatt ez egyáltalán nem a semmiség, meg apróság kategória, és nem lehet egyetlen gyors törléssel elintézni.
2024. aug. 6. 20:18
 27/56 anonim ***** válasza:
14%

25.

"minden egyes alkalommal, amikor állva vizelt, ki kellett takarítanom a wc-t és körülötte is felmosnom."

Akkor korábban miért volt elég a budit meg körülötte feltakarítani?

Most meg miért kellett másnap megint mindent?

Hogy elmondhasd, hogy neked mennyire rossz?

...és ennek mi köze van az én gusztusomhoz?

Mintha ez a sztori most nem is az ülve hugyozásról, hanem inkább a mártírkodásról szólna.

2024. aug. 6. 20:44
 28/56 anonim ***** válasza:
47%

Csak azért regisztráltam, hogy erre a kérdésre válaszolhassak, mert nagyon másképp látom, mint itt a válaszolók többsége.

Teljesen igazad van, egy jogos igény részedről, hogy nem szeretnéd, hogy pisis legyen a padló ès szét legyen járkálva a lakásban. Megértem, én sem. De nem jól kezeled a helyzetet.

Amit én látok a leírásod alapján:

1. Van egy pasi, aki nem teszi gondolkodás nélkül, azt amit mondasz (ez rendben van a felnőttek többsége ilyen).

2. Van egy kérésed, ami mögött tudni vélte az okot, hogy miért kéred.

3. Ezért kitalált egy “szuper megoldást”, ami mindkettőtöknek jó.

4. Ami persze nem jött be, mert nem érti mi a gond. Azt sem, hogy neked ezzel plusz melót csinál.

5. De mikor látta, hogy neked ez rosszul esik, akkor próbált segíteni a helyzeten, és EZ A LÉNYEG.

Nekem úgy tűnik, hogy ő nyitott lenne megoldásokra, nem akarja, hogy rosszul érezd magad. Segíteni akar, csak rohadtul gőze sincs, hogy mivel/hogyan, sőt megkockáztatom, még mindig azon filózik, hogy honnan jöttél vajon rá, hogy állva pisilt és elkönyvelte, hogy te egy irányításmániás vagy, aki még azt is meg akarja szabni a párjának, hogy hogyan pisiljen. De ennek ellenére elfogadta, hogy ilyen vagy és segíteni akar, hogy boldog legyél, mert veled akar maradni.

És ez az, ami miatt ez a kapcsolat szerintem nem kuka (ha nincs más gond).

Viszont nem akar ülve pisilni, mert… Nem tudom miért. Talán kényelmesebb/úgy érzi azt csak a betegek meg a nők szoktak a felnőtt férfias férfiak nem. Vagy bármi.

Teljesen tipikus párkapcsolati probléma, mindkettőtöknek van egy-egy igénye. Le kell ülni, először is tisztázni, hogy mi zavar (hogy pisis lesz a padló és az ülőke, ha állva pisil. Amit, ha sokáig nem mosnak fel, akkor olyan szag lesz, mint a férfi wc-kben, EZÉRT nem elég feltörölni, és azelőtt kell felmosni vízzel és felmosószerrel, hogy szétjárkálnátok a lakásban). És ebben kéred a segítségét, hogyha akar akkor pisiljen állva (azt is hallgasd végig, hogy neki miért fontos, hogy állva pisiljen) és utána ketten együtt kitalálhattok valami megoldást (pl. legyen bekészítve felmosóvíz a wc-be és ha pisil mossa körbe. Nyilván ez lehet nem annyira tökéletes megoldás számodra, mintha azt tenné, amit mondasz, de az meg neki lenne rossz. )

Szóval üljetek le és beszéljétek meg. Legközelebb meg ha ilyen van, akkor ne duzzogva takaríts, hanem lépésről-lépésre magyarázd el, hogy miért is kell megcsinálni őket. Akkor legalább a gondolatmenetedet érteni fogja. Sok sikert!

2024. aug. 7. 04:10
 29/56 anonim ***** válasza:
58%

Én nem kínlódnék vele. Kérdező, ez mindig gond lesz, mindig frusztrálni fog téged, joggal.

Hosszú távon nem éri meg a kapcsolat.

2024. aug. 7. 05:27
 30/56 anonim ***** válasza:
66%

nem elég a wc-t körbemosni, ha közben széthordta már mindenfelé a papucsával.

Ez rém gusztustalan, undorító. Ha ebben ilyen igénytelen, milyen lehet másban? Személyes higiénia, a saját élettere ennek a FELNŐTT embernek?!

Bocs, de ha ez egy friss kapcsolat, és ennyire értetlen, akkor építsd le, mert ezt nem lehet megszokni...

2024. aug. 7. 06:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!