Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Igazam van, vagy engedjem el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazam van, vagy engedjem el ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

Nem élünk együtt még. A párom mikor nálam van, megkértem, vizeljen ülve, ugyanis minden egyes alkalommal, amikor állva vizelt, ki kellett takarítanom a wc-t és körülötte is felmosnom.

Ezt be is tartotta nagyjából, de voltak alkalmak, mikor láttam, sok apró pisicsepp van ismét a wc körül. Tegnap frissen takarítás után megint ez volt, akkor rákérdeztem, hogy állva vizelt-e, mire mondta, hogy igen, de nem érti, miért vettem észre, mert ő "kitakarított maga után". Fogalmam nincs, ez mit takar, mert körben ott voltak a vizeletcseppek a wc körül.

Felajánlotta, hogy kitakarít, de mondtam, hogy nem kell. Nagyon szomorú lettem, mert tegnap takarítottam végig az egész lakást, és ma állhattam neki ismét.

Soha semmilyen konfliktusunk nem volt még, ezt sem nevezném annak, de ez most igen rosszul esett. Ő is látta rajtam, most itt ülök, gondolkodom, én reagálom túl és próbáljam ezt elengedni? Eddig minden pasim ülve vizelt, nem is értem, hogy nem lehet normálisan használni az angol wc-t. Mi lehet a megoldás?

aug. 6. 17:45
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
0%

#39 Nem vagyok benne biztos, hogy ugyanarról beszélünk. A férfivel lehet meg lehetne beszélni, hogy takarítson maga után írtam is, hogyha megbeszélés után nem teszi meg az erős red flag. Ahogy nálad is, ha ott hagyod a szaros wc-t. De ha véletlenül úgy sikerül az IBS (vagy bármi más) miatt, hogy az egész wc csésze szaros és ne jó helyre ejted a kakit, viszont ezt feltakarítod, az nyilván rendben van és nem várjuk el tőled, hogy mondjuk vendégségben tartsd vissza.

A bicikli nem ajánlott az egész terhesség alatt mert eshetsz és baja lehet a magzatnak a futás meg megnyújthatja a méh és hólyagszalagokat, ami méhsüllyedést meg hólyagsüllyedést okoz, ezért az sem igazán ajánlott, bár az első trimeszterben meg a második elején nem mindenkit tanácsolnak el tőle.

aug. 7. 15:43
 42/56 anonim ***** válasza:
100%
Nőként meg marha kényelmetlen és sokszor macerás a vécé felett guggolva pisilni. Mégsem ülünk le. Saját érdekünkben. És kibírjuk.
aug. 7. 15:49
 43/56 anonim ***** válasza:
100%

41, egy egészséges férfiról beszélünk, szóval kár ezt a témát ragozni.

A terhesség sem betegség, majd szólok a több millió holland nőnek, hogy veszélyes biciklizni terhesen, konkrétan van, aki úgy megy szülni. :D De ez más téma, mondjuk jól tükrözi a végletes gondolkodásodat.

aug. 7. 16:00
 44/56 anonim ***** válasza:
0%

#40 Természetesen nem ismerem a férfit és a habitusát. Mindenesetre, ha inkább afelé hajlasz, hogy egy ilyen kérdésben inkább hazudik, csak az ő akarata érvényesüljön, akkor lehet jobb, ha elválnak útjaitok és találsz valakit, akiben meg tudsz bízni, hogy igazat mond.

Innentől én nem sok mindent tudok érdemben hozzátenni, maximum szalmabáb érvelni tudok amellett a 42-es hozzászóló esetén, hogy össze lehet-e hasonlítani egy egészséges nő vizelési szokásait egy potenciálisan beteg férfi vizelési szokásaival.

Mindenesetre az éves szűrésekből arra következtetek, hogy hacsak nem volt korábban hasonló problémája, akkor nem egy fiatal férfiről beszélünk, hiszen ez 50 felett javasolt. Feltehetően akkor te is idősebb vagy nálam és több az élettapasztalatod, így lehet mégsem én vagyok a megfelelő személy a tanácsok adására.

Bárhogy is alakul, sok boldogságot kívánok mindkettőtöknek!

aug. 7. 16:12
 45/56 anonim ***** válasza:
0%
Ha potenciálisan beteg, akkor nem jó példa a guggolva pisiló nő, nyilván.
aug. 7. 16:16
 46/56 anonim ***** válasza:
0%
#43 Kérlek erről az orvosommal konzultálj nem vagyok kompetens a témában annyira, hogy akár a holland akár a magyar orvosok véleményét felülbíráljam. A személyeskedésedet meg kérlek tartsd magadban. Köszönöm!
aug. 7. 16:17
 47/56 A kérdező kommentje:

44, hagyd már ezt a betegség dumát, EGÉSZSÉGES! Érted, egészséges, februárban teljes körű kivizsgáláson volt, és MINDEN rendben volt. Nem azért, mert 50 feletti, hanem, mert minden évben el kell mennie a munkája miatt teljes szűrésekre, plusz évi két teljes vérképet is néznek, szóval ne betegezz már itt kérlek!

43-as, a terheses dumán én is mosolyogtam, terhes nők mennek az Olimpiára, járnak a terembe, ahova én is. Ilyet azok szoktak mondani, akik a valagukat nem mozdítják, és nem tudják elképzelni sem, hogy az emberi test mozgásra termett, és a terhesség nem betegség. De ez tényleg más téma. :)

aug. 7. 16:21
 48/56 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek, ez akkora téma! Hihetetlen, de negyvenes nőként én 10 éve találkoztam először ezzel a jelenséggel. Mármint az ülve pisiléssel férfi részről. Volt egy pasim, aki ki volt akadva, hogy a bátyja ülve "pisál". "Mekkora papucs!" Én ekkor még egyet is értettem vele, mert a mi családunkban is teljesen abnormális lett volna ha a férfiak ülve pisilnek, engem így huzaloztak.

Szerencsére a kamasz fiam (ahogy magasabb lett és szembesült a szétcsapódás-problémával) magától átállt az ülve pisilésre. Hurrá!

aug. 8. 15:04
 49/56 anonim ***** válasza:
100%

48, ugyanezen a férfiak, akik törékeny férfiasságukat állva vizeléssel próbálják megszilárdítani, simán pisilnek ülve, ha a nagydolog is jön. :)

Egyébként én a 90-es években voltam gyerek, a két bátyám és apám is ülve vizeltek. Apám és anyám is olyat adott volna tesóimnak, ha nem lettek volna képesek normálisan használni a wc-t, hogy a fal adja a másikat.

A nagyszüleim meg mikor először lett náluk angol wc, már akkor tudták, hogy az nem a kinti fa töve a földek szélén ahova félreállsz h.gyozni, szóval mindenki ráül.

Nálunk ez olyan dolog volt, mint késsel-villával enni, lehet kézzel is, meg van ahol az a normális, de mi élvezzük a modern civilizáció találmányait.

aug. 9. 15:08
 50/56 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ritka gusztustalan.

Vőlegényem ülve pisál, ergo nem kell napjában 10x takarítani a wc mellé ment cseppeket.

De aki szerint tisztaságmániás az, akinek problémája van egy gusztustalan és büdös dologtól, azzal komoly bajok vannak - vagy éppolyan igénytelen, mint a kérdező pasija.

aug. 10. 17:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!