Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjem el?

Figyelt kérdés

A barátom és én 2 éve vagyunk együtt. Ő már elég láthatóan nem szeret engem, nem egyszer volt rá példa hogy szakítani akart velem, de vissza könyörögtem magam.

Én nem tudom őt elengedni, de láthatóan tényleg nem szivesen van már velem. De nem tudnám őt elképzelni más lánnyal. Mindig én könyörgöm neki, hogy aludjon itt, menjünk el ide oda..

Hogyan engedjem el? Lehet fikázni, hogy minek vagyok vele, de tényleg annyira szeretem hogy nemtudom őt elengedni. Normális valaszokat írjatok kérlek titeket.

Ő 23f én 19l

2024. júl. 13. 21:42
 1/3 anonim válasza:
Beszélj vele erről mélyebben, pl. más lány érdekli őt-e
2024. júl. 13. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:
66%
Ne alázd már meg magad ennél jobban szerencsétlen
2024. júl. 13. 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Sok volt a veszekedés gondolom és ráment a kapcsolatotok. Hiszen ha teljesen kiszeretett volna belőled, nem hatják meg őt a könyörgések. Már ő is küzd saját magával, mert tudja nem kellene együtt lennetek, de visszatartod. Igazán már nem tud szeretni, de ragaszkodik valamilyen szinten hozzád és még lehet ő is túl gyerek, tapasztalatlan hogy méltóképpen lezárja a dolgot. Viszont ennek előbb vagy utóbb vége lesz, ezt tudod Te is, de csak arra tudsz koncentrálni hogy ne legyen vége, azon gondolkodsz mit fogsz érezni ha meglátod más lánnyal. Fájni fog, de segít érzelmileg elengedni, mégha szakítás után szereted is. Nagyon fiatal vagy és majd a következő vagy az azután lévő kapcsolatodból visszatekintve majd a fejed fogod hogy hogyan ragaszkodhattál egy olyan kapcsolathoz aminek már befellegzett. Te döntöd el meddig alázkodsz még meg, de csak felesleges köröket futsz és csak mélyebbre ásod magad. Ennek nincs értelme, mert úgysem lesz varázsütésre minden rendben.

Szedd össze magad, beszéljetek egy utolsót, hogy érzed rajta hogy nem jó neki veled és bár nagyon szereted, tudod hogy csak szétmarnátok egymást a maradék időben. Biztosan egyet ért majd és jön a pánik részedről, hogy mostmár tényleg ennyi volt, de akkor kell erősnek lenned. Legyen tartásod! Így emlékezzen rád, hogy képes voltál felnőttként kezelni a helyzeteteket a végére.

Én is ilyen fiatalon mint Te megéltem ezt, mondhatni mi mindketten nagyon szerettük egymást, de az évek során olyan különbözőségek voltak, amik megöltk a kapcsolatunkat. Ugyanezek a gondolatok, mint neked. Aztán sok felesleges időhúzas után szakított, rá kb két hónapra lett valakije, és hogy mondjam, akkor sikerült talán teljesen elengednem. Ő már mással boldog, nincs visszaút, bár nem is lett volna egyébként sem. Ami akkor fájt ma már csak egy helyes döntésként él a fejemben.

2024. júl. 14. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!