Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme belekezdeni ebbe a kapcsolatba? Vagy engedjem el?
Ezt így elöre nem lehet megmondani hogy koppanni fogsz e vagy sem.Attól függ mit értessz az alatt hogy" több is legyen"?
Nekem is 17 évesen volt az első kapcsolatom 3 hónapig tartott népszerű srác volt stb aztán elhidegültem tőle több okból is így szakítottam.A lényeg hogy ha felhozza a szexet abba ne menj bele.Vagy ha sokat utal rá akkor nyilván csak azt akarja tőled. Engedd nyugodtan közel magadhoz mert kitudja mi lehet belőle.Lehet egy életre szóló szerelem.Nehéz megmondani sajnos hogy megbizhatsz e benne vagy sem. Ezt kikell tapasztalnod.Hajrá.
Egy randi alatt nem lehet megszeretni senkit. Ez lassan alakul ki. Esetleg nagyon tetszel neki, kivan, de ez nem szerelem meg.
Miert zavar, hogy vannak baratai? Ez jo dolog. Fontosak az emberi kapcsolatok.
Amúgy lehet, hogy rosszul vagyok bekötve, de a lány is 17 éves..
Miért lenne baj, ha le akarna vele feküdni a srác?
Más a csak meghúz kategória, ő nem visz el randizni, viszont nekem például red flag, ha egy hónap kavarás/kapcsolat után sem fekszik le velem a lány..
Attól, hogy igényem van erre, nem vagyok fuckboy, nem csalom meg, viszont ha nekem ez igényem, de nem elégíti ki a partner, akkor nincs értelme.
Mint ahogy figyelemet vár az egyik fél, de a másik nem adja meg neki:)
9#
"nekem például red flag, ha egy hónap kavarás/kapcsolat után sem fekszik le velem a lány.."
Nem mindenki gondolja így. Gondolom ezt előre közlöd a partnerekkel, nem csak elhagyod őket.
Kavarás = érzelmek nélküli bszás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!