Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Igazam van, vagy engedjem el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazam van, vagy engedjem el ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

Nem élünk együtt még. A párom mikor nálam van, megkértem, vizeljen ülve, ugyanis minden egyes alkalommal, amikor állva vizelt, ki kellett takarítanom a wc-t és körülötte is felmosnom.

Ezt be is tartotta nagyjából, de voltak alkalmak, mikor láttam, sok apró pisicsepp van ismét a wc körül. Tegnap frissen takarítás után megint ez volt, akkor rákérdeztem, hogy állva vizelt-e, mire mondta, hogy igen, de nem érti, miért vettem észre, mert ő "kitakarított maga után". Fogalmam nincs, ez mit takar, mert körben ott voltak a vizeletcseppek a wc körül.

Felajánlotta, hogy kitakarít, de mondtam, hogy nem kell. Nagyon szomorú lettem, mert tegnap takarítottam végig az egész lakást, és ma állhattam neki ismét.

Soha semmilyen konfliktusunk nem volt még, ezt sem nevezném annak, de ez most igen rosszul esett. Ő is látta rajtam, most itt ülök, gondolkodom, én reagálom túl és próbáljam ezt elengedni? Eddig minden pasim ülve vizelt, nem is értem, hogy nem lehet normálisan használni az angol wc-t. Mi lehet a megoldás?

aug. 6. 17:45
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
7%

Oké 3 én nem értem ezt akkor.

Mindig magamhoz hoztam fel a nőket.

Ha pedig néha volt olyan akinél ott lehetett aludni, ott a fürdőben a csapba hugyoztam, majd a csapba elmostam a farkam.

aug. 6. 18:09
 12/56 A kérdező kommentje:

1-es, gusztustalan vagy te a pasiddal az élen az állvavizelésével, te meg még büszke is vagy a "kuriózumodra".

Nem mosott fel, nem tudom mit értett pontosan takarítás alatt, én is arra gondoltam, hogy a csészéről letörölte. A padlóm sötétszürke és azonnal látszik rajta minden folt. Gondolhatjátok, a rengeteg apró pisifolt végig ott volt, és csodálkozott, hogy honnan tudtam, hogy állva pisilt... Értékelem, hogy megpróbálta eltakarítani a nyomokat, de jobban értékelném, ha normálisan pisilne.

És igen, így összeköltözni nem is szeretnék, nekem a tisztaság fontos. Nem vagyok kényszeres, 6-osnak üzenem, ha szerinted ez az a kategória, akkor rossz hírem van számodra. :D

aug. 6. 18:17
 13/56 anonim ***** válasza:
100%
És akkor ez még csak a pisi. Majd jön a szaros alsógatya, mert nem törli rendesen, meg ki tudja, mos-e kezet. Nem, én nem élnék olyannal, akinek nem hasonló az igénye az enyémhez. Tudom, hogy mindenki otthonról hozza magával ezeket a dolgokat, nem mindenki él rendezett, tiszta, higiénikus környezetben. Ezért fontos, hogy a két fél ebben is hasonló legyen.
aug. 6. 18:27
 14/56 anonim ***** válasza:
91%
Az én fiam normálisan pisil állva és tudja ha félremegy akkor fel kell takarítani, vagy szól, hogy hé anya véletlenül sikerült. Ő felnőtt férfi és nem tud állva normálisan pisilni, de még fel takarítani se? A franc takarítana utána. Szakíts, ne szagold, lásd, hogy össze vissza engedi. Hányinger!
aug. 6. 18:30
 15/56 anonim ***** válasza:
0%
a kérdező nem volt még a csajom, gyanítom nem is lesz.
aug. 6. 18:32
 16/56 anonim ***** válasza:
9%

Mi a gusztustalan abban, hogy egy férfi állva pisil, ha nem pisil mellé?

Eskü, nem értem. Az enyém is állva pisil és nem szokott hugyos lenni semmi. Valami gond van a pasinál.

aug. 6. 18:51
 17/56 anonim ***** válasza:
91%

Ha egy átlagos magasságú férfi állva pisil, akkor bizony röpködnek a pisicseppek mindenfelé.

Soha nem jönnék össze olyannal, aki ezt nem képes felfogni. Sokakat nem így neveltek, de felnőtt fejjel elvárom, hogy álljon át és kész.

33N

aug. 6. 19:17
 18/56 anonim ***** válasza:
72%
16, a mikrocseppek, amik szanaszét repülnek mindenfelé. Mellesleg simán lehet a tiéd is otthagyja a cseppeket, csak nem olyan a felület, amin egyből feltűnne. Küldj be laborba mintát a csempéről a wc-d körül, igen meglepődnél.
aug. 6. 19:28
 19/56 anonim ***** válasza:
7%

Latszik,h senkivel se eltel egyutt meg. Nem erdemes aprosagokon veszekedni kotekedni. Nyeld le inkabb.

Esetleg a szennyeset gyujtheted ott.

aug. 6. 19:44
 20/56 anonim ***** válasza:
11%
A szoba bármelyik pontjáról beküldhetsz bármilyen mintát a legnagyobb takarítás után. Nagyon meg fogsz lepődni, mennyire sikerült jól a takarítás. De elég egyébként egy tiszta felületet egy erősebb nagyítóval megvizsgálni és csodák csodája rögtön nem leszel elájulva a tisztaságtól.
aug. 6. 19:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!