Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van, vagy engedjem el ezt a dolgot?
Nem élünk együtt még. A párom mikor nálam van, megkértem, vizeljen ülve, ugyanis minden egyes alkalommal, amikor állva vizelt, ki kellett takarítanom a wc-t és körülötte is felmosnom.
Ezt be is tartotta nagyjából, de voltak alkalmak, mikor láttam, sok apró pisicsepp van ismét a wc körül. Tegnap frissen takarítás után megint ez volt, akkor rákérdeztem, hogy állva vizelt-e, mire mondta, hogy igen, de nem érti, miért vettem észre, mert ő "kitakarított maga után". Fogalmam nincs, ez mit takar, mert körben ott voltak a vizeletcseppek a wc körül.
Felajánlotta, hogy kitakarít, de mondtam, hogy nem kell. Nagyon szomorú lettem, mert tegnap takarítottam végig az egész lakást, és ma állhattam neki ismét.
Soha semmilyen konfliktusunk nem volt még, ezt sem nevezném annak, de ez most igen rosszul esett. Ő is látta rajtam, most itt ülök, gondolkodom, én reagálom túl és próbáljam ezt elengedni? Eddig minden pasim ülve vizelt, nem is értem, hogy nem lehet normálisan használni az angol wc-t. Mi lehet a megoldás?
Az én pasim valami kuriózum hogy tudja állva használni a wc-t. Nem ő az egyetlen akinek megy.
Gusztustalanok vagytok.
Pont írni akartam, hogy ha ilyen kényszerbeteget dugok és kicsit is érdekel.. én is fel szoktam mosni a csajnál.... Erre írod hogy a pasid is megteszi .
Akkor meg wtf a problem?
Amúgy meg tartósan együttélős szinten ez tuti nem menne veled.
El kell fogadnod, hogy emberek vagyunk és te is az vagy. Hugyozó sza ró fingó büfögő félállatok. A nők és a férfiak is.
Tudom ez idő.
Én olyan 33 körül voltam mikor már meg se lépett hogy elmegy a nő WC re és ugyan úgy keményen, csörgősen pisil egyet, aztán sóhajt egyet hogy de jó volt.
Aztán visszajön hozzám én meg nyugtázom hogy ez az igazság. Ő is emberi lény.
Fogadd el csajszi hogy emberek vagyunk.
#2 Nem a pisilással van a baj.Hanem azzal, hogy körbehugyuzza az egész wc-t épp csak a csészébe nem talál bele.
Ugye az sem mindegy hogy valaki a wc-be szarik bele, vagy mondjuk körbefossa az egész wc-t és ott is hagyja.
A te lakásod, mellesleg frissen volt takarítva, többször is kérted, szóval igazad van, és szerintem paraszt viselkedés tőle. Oké, szerinte ő "takarított" maga után, talán körbetörölte egy pár szelet wc papírral a csészét, de ha ott voltak a pisicseppek körülötte, akkor cseszheti a takarítást, mellesleg azt utána szét is hordjátok a lakásban.
1-es válaszoló, nem értem a többes számot, a kérdező, pont hogy nem undorító, de a te pasid, aki szintén képtelen rendeltetésszerűen használni a wc-t, na ő undorító.
2-es, sehol nem írta, hogy felmosott a pasi. Ha így volna, nem tűnt volna fel neki, nem gondolod?
Ahhoz meg külön gratula, hogy 33 éves korodra leesett, hogy a nők is pisilnek, de nem tudom, hogy jön ide, hacsak nem hugyozta ő is össze a wc-d körül a frissen takarított padlót!
Betegesen tisztaságmániás vagy gondolom...
Írom ezt nőkent, ugy, hogy a ferjem detto az. Nem tudom, meddig birom ezt még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!