Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Küzdjek érte vagy engedjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küzdjek érte vagy engedjem el? Együttélés..

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve alkotunk egy párt, így fél éve eljött az idője annak, hogy összeköltözzünk, a családi fészekből kirepülve.

Első sorban albérletre esett a választásunk, viszont én nagyon utálom a helyet ahol vagyunk,(nem beszélve arról hogy nem kevés pénzt visz el..) párom viszont egyenlőre nem szeretné ott hagyni..

Maradni se szívesen maradnék sokáig, de a családi fészekbe se mennék vissza..(tudom ott tudnék takarékoskodni) egyedül albérletet nem tudnék fentartani 180-et keresek..

Illetve ha szívemre teszem a kezem a kapcsolatunkban sem vagyok biztos..

Esetleg valami egyéb megoldás?

2021. jún. 8. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kuzdeni ne kuzdj senkiert.

Ha kuzdeni kell, alapbol vesztettel (parkapcsolatban).

Lehet a filmekben az megy, hogy eldaralsz valami szerelmes verset a masiknak es erre o majd azt mondja "jaj ugy imadlak!"

Nem.

A valosag az az, hogy ismetlem nem kuzdeni kell, hanem keres.

Keresni olyat akivel nem kell kuzdeni, hanem nagyon sok mindenben egy hullamhosszon vagytok, mert abbol lesz a jo kapcsolat es nem abbol hogy letszel x-et es y-t az asztalra, hogy megszerezd a masikat.

2021. jún. 8. 10:38
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Most jól értem, hogy egy albérlet miatt szakítanál vele? Ebben a helyzetben ha szakítasz, mit is csinálsz utána? Keresel egy másik albérletet, nem? Vagy mi a terv?

Csak mert azt anélkül is megtudod csinálni, hogy ő nem megy veled és nem együtt laktok, mivel neked nem tetszik a környék. Marad az hogy külön éltek.

Vagy: "Illetve ha szívemre teszem a kezem a kapcsolatunkban sem vagyok biztos.."

Akkor nem az albérlet a probléma, nem igaz? Mi a gond akkor pontosan? Javítható vagy nem? Beszéltél már erről vele? Ezeket érdemes lenne letisztázni magadban és vele is, akkor tudnál dönteni.

2021. jún. 8. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Hát azért azt ne hidd hogy mással nem lenne küszködés az élet,nem úgy van ez az egész ahogy a nagy könyvben megvan írva...
2021. jún. 8. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:

2 dolgot akarsz egybe vonni, ami külön-külön is nehéz kérdéseket vet fel.

A kapcsolatodban miért nem vagy biztos? Ha csak azért, mert "nem olyan, mint az elején" akkor ideje felébredni. Ha azért, mert nem vonzódsz hozzá, nem érdekel, inkább már nyűg a másik akkor kell elgondolkozni.

Gondolom albérletbe úgy mentetek, hogy átbeszéltétek, átgondoltátok. Sajnos a főbérlő kötött veletek egy szerződést, amiben valszeg benne van a minimum ott töltendő idő (ez általában 1 év szokott lenni, de láttam már minimum 3 évre szóló hirdetést is). Ezt nektek kell átbeszélni és nektek kell meghozni a végső döntést.

2021. jún. 8. 17:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ösztönösen jön hogy küzdj és vele maradj akkor nem érdemes az igazi érzelmekben ösztönösen jön a meg egyezés.
2021. jún. 12. 04:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kuka, ne kínozd magad.....
2021. jún. 12. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!