Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 éve vagyunk együtt hirtelen...többi lennt?
Figyelt kérdés
8 éve vagyunk a párommal nincs gyerekünk. És hirtelen a semmiből nem megy neki aztmondja, többszörös megcsalásokat bocsájtottam meg végig mellete voltam mondhatni együtt jöttünk fel a csúcsra. Nem értem és annyira szeretem hogy nemtudom elfogadni mitörténhetett. 3 hete vagyunk külön ezalatt 3x találkoztunk és mindennap beszélünk de neki nem megy. Megöl a fájdalom mit tehetnék? Szeretem és mindent megtettem érte mégis ezt kapom. Hogy tudnám visszahódítani? (26)L2024. júl. 17. 19:03
11/13 anonim válasza:
Eloszor tedd rendbe magadat, aztan keress valaki mast, aki nem ilyen alavalo fereg. 26 evesen van meg idod boven normalis parkapcsolatra, normalis eletre. De elobb kerj segitseget, joindulatbol mondom.
12/13 anonim válasza:
Megdöbbentő, hogy vele akarsz lenni.
13/13 anonim válasza:
Első komoly kapcsolat esetén teljesen normális,hogy így érzel.
Ne visszaszerezni akard, láthatóan nem szeret, nem veled képzeli el a jövőt, gondolom vagy más nő van a láthatáron vagy ki akarja élni magát és nem elköteleződni.
Szakíts meg vele minden kapcsolatot, önismeret, sport, barátnőzés, bulizás, tanulás, munka, bármilyen tevékenységre lenne szükséged ebben az időszakban.
Tiszteld magad, annyira, hogy nem próbálsz visszacsábítani valakit, aki már rég nem szerelmes beléd és többször is képes volt a f*szát másba tenni, de még annyi önbecsülésed sem volt, hogy ezután szakíts fele.
Fel a fejjel! Szakítsd meg ezt a kapcsolatot és hidd el, hónapokkal később megköszönöd ezt magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!