Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan csábítjátok el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítjátok el a férjeteket 5-10 év együtt élés után?

Figyelt kérdés
Valahogy én most úgy érzem, újítanom kéne, kezd megjelenni az unalom
2024. jún. 14. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Én úgy, hogy "lassan dugni kéne"

De olvastam nemrég egy könyvet nem annyira tetszett, de konkrétan arról szól, ami helyzetben most te vagy

[link]

Ha elolvasod, sok tippet kapsz benne

2024. jún. 14. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Lelkesedéssel :D Amúgy tényleg, ha eszembe jut valami, amit már rég csináltunk, vagy akár bármi vágyam lenne, és ezt abszolút lelkesen mondom neki, mindig egyből megvan az eredménye. Meg akár annak is, ha csak a sima mindennapi együttlétet láthatóan lelkesen várom és akarom. Az én férjemnek kb ennyi elég, hogy beinduljon :D

Mondjuk nálunk unalom igazából nincs, hiány van, mert nincs időnk és energiánk sokszor együtt lenni, szóval így könnyű. Ha lenne lehetőségünk minden nap-másnap összebújni, akkor lehet, nekem is többet kéne villantanom, de jelenleg ennyi elég, és ezt nem is feltétlenül bánom. Nem vagyok túl csábos típus, a gyerekek előtt is csak egy "na, jössz velem a hálóba?" jellegű csábításra futotta tőlem. Ő meg fogalmatlan, az semmit nem ér, ha egy vadiúj csipkebugyiban táncikálok előtte, nem esne le neki, hogy én most éppen el akarom csábítani, szóval jól megtaláltuk egymást :D Te ismered a férjed, te tudod, nála mi működne, mert hát, magunkból kiindulva, kb a bármi is beválhat.

2024. jún. 14. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem mászok rá, nem öltözöm ki szexisen neki hanem nézéssel, szavakkal, üzenetekkel. Jön haza és alig várja, hogy pont pont pont.
2024. jún. 14. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem kell elcsábítanom, mert olyan fajta, hogy egy pillanat alatt feláll neki bármitől még 10 év után is. Mondjuk a szexen kívül sem unalmas a kapcsolatunk, ugyanúgy tudunk órákat beszélgetni, eljárunk programokra, sokat nevetünk együtt, stb. Szerintem inkább ez lehet a titok, valahogy azt nehéz elképzelni, hogy maga a kapcsolatunk egy rakás unalom, de ha felveszek egy szexi hálóinget, akkor azonnal beindul. Szerintem ez nem így működik, vagy maximum 1-2 alkalommal működne.
2024. jún. 14. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Odamegyek hozzá 😅
2024. jún. 14. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem szorulok rá, hogy csábítgassam. Szeret és vonzódik hozzám 14 év után is.:)
2024. jún. 15. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!