Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együtt lennél egy lánnyal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lennél egy lánnyal aki 200 ezret keres? Tudnál vele tervezni? Mennyire számítana a pénz?

Figyelt kérdés

2024. máj. 4. 21:08
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
72%
Szerelmes ember nem lát, nem hall. Ha egy ember szerelmes, lényegtelenné válik, milye van a másiknak és mennyit keres. Manapság pont az a probléma, hogy az emberek nem szerelmet keresnek, hanem egy idealizált társat, aki minden elképzelésüknek megfelel.
2024. máj. 4. 21:31
 2/41 anonim ***** válasza:
76%
Csodás dolog a szerelem, de a valóságban nagyon nehéz olyan emberrel együtt lenni, aki ennyit keres és nem is szeretne ezen változtatni. Nem tudtok anyagilag egyről a kettőre jutni, sőt igazából 200e arra sem elég, hogy megéljen valaki. Az teljesen oké, hogy vannak életszakaszok, amikor annyira nem jönnek össze a dolgok és valaki átmenetileg megszorul, vagy egyetem mellett csak ennyit tud vállalni. Viszont ha törekszik arra, hogy jobb legyen a helyzet, akkor lennék vele.
2024. máj. 4. 21:36
 3/41 anonim ***** válasza:
34%
Nem. Mivel van igényszintem külsőre, belsőre, végzettségre, világképre, családi mintákra, így nem pazarolnám rá az időmet. A felszínesség pont az, amikor minden mindegy. Ja, csak annyit keresek egy nőben amennyit én is adok.
2024. máj. 4. 22:06
 4/41 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem akarja játszani az "utánfutó" szerepét, akkor rendben lenne.
2024. máj. 4. 22:09
 5/41 anonim ***** válasza:
23%
Nő vagyok, és simán megértem az olyan férfit, akinek ez nem felelne meg. A netto 665 ezrem is kevés néha.. 200???? Éhenhalni is kevés
2024. máj. 4. 23:00
 6/41 anonim ***** válasza:
51%
5-ös: te viszont már megfelelsz, ha a nettódat nézzük. Van párod? :D
2024. máj. 4. 23:05
 7/41 anonim ***** válasza:
72%

Ha jól néz ki egy nő, akkor mindig akadni fog számára olyan férfi, akinek nem okoz gondot anyagilag felkarolni.Ez ennyire egyszerű.

Ha meg egy nő ronda, mint a bánat, akkor sem fog kelleni a kutyának sem, ha nettó 2M-t keres havonta.

2024. máj. 4. 23:43
 8/41 anonim ***** válasza:
18%

6

Éppen randizom valakivel. Alakul. 1.5x keres többet. De regebben volt olyan, akinek kevés volt a fizetésem.

2024. máj. 5. 00:57
 9/41 anonim ***** válasza:
24%

Amennyiben együtt lennék egy ilyen nővel én nettó havi 2 milliót keresek szóval kapásból 900000 Ft ugrana az átlag keresete.

Nincs hitelem van kertes házam és még pénzem is.

2024. máj. 5. 03:46
 10/41 anonim ***** válasza:
60%
Igen. Nem ez számít hanem hogy milyen ember. Bár kérdés hogy miért nem talál kicsivel jobban fizető munkahelyet.
2024. máj. 5. 06:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!