Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együtt lennél egy lánnyal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lennél egy lánnyal aki 200 ezret keres? Tudnál vele tervezni? Mennyire számítana a pénz?

Figyelt kérdés

2024. máj. 4. 21:08
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
37%
20. A szerelemből nem lehet megélni. Hogy a fenébe ne lenne fontos, hogy a nő is legyen piacképes végzettségű? Nekem 18 évesen már fontos volt hogy a lány milyen középsuliba járt. Szakmunkásképző, kereskedelmi ki volt zárva. Utána fontos volt a diploma, mert nekem az intellektus, a tanult, képzett személyiség ugyanúgy fontos. Persze van akinek minden mindegy. Nem vagyunk egyformák, persze ezt erőltetnének, de úgy hogy a szint a béka sgge alatt legyen.
2024. máj. 8. 18:56
 22/41 anonim ***** válasza:
64%
20-asnak jár a like.
2024. máj. 8. 19:22
 23/41 kriszpo ***** válasza:
63%
21: A hozzászólásom elején írtam, hogy a kettő (szerelem és az anyagiak) nem összeköthető.Bocs, ha rosszul fogalmaztam. Az, hogy neked mik az elvásásaid egy nővel szemben - mind lélek, mind végzettség, mind anyagiak terén - az a te dolog. Rajtad kívül még él pár milliárd ember a Földön, akik mind különböznek tőled. Tudod, a társadalomnak vannak rétegei. Valószínűsítem, hogy te nem valamilyen borsodi kis faluból származol és nem is születtél az angol királyi családba. Ha végig olvasod újra a 20-as kommentem, akkor talán megérted, hogy mire is gondoltam. (Másoknak sikerült) Valakinek elég az is, ha eltartják, de van olyan is, aki szeretne magával valamit kezdeni az életben. Szóval, ha felmerül benned a kérdés: "Hogy a fenébe ne lenne fontos, hogy a nő is legyen piacképes végzettségű?", akkor kérdezd meg az "aranyásókat".
2024. máj. 9. 09:21
 24/41 anonim válasza:
Feleségem ennyit keres szociális szférában. Én a többszörösét. Az összes költségünket kb. 25-75%-ban osztjuk el és én fizetem a nagyobb részt. Így kb. fizetésarányosan ugyanannyiba kerül minden mindkettőnknek.
2024. máj. 9. 09:45
 25/41 anonim ***** válasza:
42%

A 21-es ahhoz képest, hogy mennyire intelligensnek tartja magát, elég korlátolt szemléletű.

Nem csak a diplomás emberek lehetnek intelligensek, akik nem tanultak tovább bármilyen okból kifolyólag, azok is lehetnek olyan tanultak, sőt, talán még okosabbak mint te. Na meg az intelligencia szubjektív dolog. Van aki intelligensen tud vitázni, problémát megoldani vagy elhárítani, van akit ha kiraknak a dzsungelbe, egyedül ő fogja tudni túlélni, és igen, vannak azok akiknek a lexikális tudásuk nagy, de lehet hogy az érzelmi intelligenciájuk a béka segge alatt van. Ilyenek a kommenthuszárok például, egyetemi végzettségük van de úgy veszekednek, olyan felsőbbrendűnek érzik magukat mint az óvódások. Akkor ki is az intelligens?

Csak egy jó tanács:

Ne a borító alapján ítéld meg a könyvet.

2024. máj. 9. 10:11
 26/41 anonim ***** válasza:
40%

25. Kôszi a blablát. Bizonyára 4 általánossal még intelligensebb valaki. 👍 Hatalmasak az érveid, keressük meg a kivételeket, majd tegyük általánossá.

Nekem te ne gyere a mai emberekkel. Nézzél szét a világban, zsigeri gyűlölet, önálló és kritikus gondolkodásra képtelen egoista tömegek. Csak az internet tartja őket életben, enélkül egy hét alatt elhullanának vagy egymást falnának fel. Csak a pénz és bálványimádás, a média által megfertőzött agyak. Na ez iskolai végzettségtől függetlenül a nem intelligens kategória. A 20-as korosztàlytól lefelé a tökéletes életképtelen generáció van kibontakozóban.

2024. máj. 9. 10:19
 27/41 zlaci1 ***** válasza:
70%
Sajnos a válaszokból kirí, hogy komoly élettapasztalattal idősebb ide látogatók nem igen szólnak hozzá. Pedig nagy szükség lenne rájuk.
2024. máj. 9. 10:34
 28/41 kriszpo ***** válasza:

24: Nálunk is hasonló a helyzet.

zlaci1: 43 vagyok, 2007 óta vagyok együtt a feleségemmel. Ezidő alatt volt már olyan hogy ő keresett jobban, volt hogy én. De ez soha nem veszélyeztette a kapcsolatunkat, házasságunkat.

Írom ezt a hitetlenkedő 21-esnek is!

2024. máj. 10. 19:09
 29/41 anonim ***** válasza:
0%

31-es vagyok. 2001 óta vagyunk együtt, házasok. 48 vagyok. Nekem sem veszélyeztetett semmit, mivel én alapból iskolázott, intelligens, csinos nőt választottam. Gondolom itt a gyk-n már ez is baj. Baj ha valaki incel, baj ha valakinek magasabban van a léc, baj ha valaki topronggyal áll össze.

Ugyan már! Mindenki magából indul ki. Én mindenben a tőlem telhető legmagasabb szintet lövöm be, ilyen voltam gyerekként is. Ehhez választottam feleséget is. 23 év óta együtt vagyunk, egyforma a rezgésünk. A baj az, hogy a szubjektív véleményeket mindenki magára veszi, és ha az ő élete nem olyan, akkor egyből jön e besértődés meg a lepontozás. Engem nem zavar, ha valaki idegbe jön a kommentem miatt, az nem engem éget, nem engem jellemez.

2024. máj. 10. 20:26
 30/41 minecraft2 ***** válasza:
39%

"A pénz nem a szerelemben számít, hanem a megélhetésben"

Gondolná az ember hogy egyesek kinőttek már a Disney mesékből. Hogy ne számítana egy nőnek a szerelemben hogy mennyi pénzt keres a férfi? A pénz nem minden, de egy fontos tényező a vonzalom szempontjából a nőknek..

Csak az alacsony értékű férfiakat érdekli az hogy mennyit keres egy nő. A legtöbb férfi viszonylag alacsony értékű, nincsen ezzel gond (a szexuális piac értékgörbéje nem lineáris a női szelekció miatt, a felső 20% nevezhető értékesebbnek). De nőként mások a prioritások.. Lehet pozitívum ha többet keresel végülis, de nem igazán fontos. Nézz ki jól, legyél fitt, pozitív személyiség, jó kommunikációs készség, törődés, nőiesség, ne hisztizz, ennyi. Férfiként, azonkívül h jól nézz ki annyira minimális elvárások vannak.

31F

2024. máj. 11. 09:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!