Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lennél egy lánnyal aki 200 ezret keres? Tudnál vele tervezni? Mennyire számítana a pénz?
Figyelt kérdés
2024. máj. 4. 21:08
11/41 anonim válasza:
9. Én meg havi nettó 6 milliót keresek. Szóval szedd már össze magad!
12/41 anonim válasza:
Nem számít. Én a kis párom eltartom. De csak mert csodás nő. Imádom őt. :) más nőt sose tartanék el, de ezért is nem mással jöttem össze. A nők többsége ilyesmit nem érdemel. Nem elég támogatók, nem elég femininek (nem 10kg smink meg ezek az undoritosagok)
13/41 anonim válasza:
Az exem 160-at keres.. én simán visszamennék hozzá mert akár éhezni is jobb lenne mellett mert most van pénzem meg minden de külföldön boldogtalan vagyok mert nincs magyar lány aki szingli
14/41 anonim válasza:
Egy csajnak teljesen mindegy mennyit keres amíg elég jól néz ki.
15/41 anonim válasza:
Hűha.... Meglepődtem a válaszokon. Megyeszékhelyen élek de itt a többség nem keres többet 200-220 ezer forintnál, ez a minimálbér. Én is ennyit keresek és a párom is. Abban egyetértek, hogy kb. lehetetlen ebből jól élni, de azért meglepően sokan írjátok hogy ennyit meg annyit kerestek...
16/41 anonim válasza:
#15 Én vidéki kisvárosban 240-et keresek, ennél többet nem nagyon kap itt senki, csak kevesebbet.
17/41 anonim válasza:
15-ös: vannak valóban sokan, akik ennyit keresnek, de nagyon nem ez az átlag és az átlagos. Az én környezetemben is mindenki javarészt jóesetben a garantált minimumot keresi, néhányan vannak csak felette. Nekem maximum a főállású munkám + a vállalkozásom hozott egyszerre ennyit egy időben, de belefásultam, dobtam a vállalkozást és inkább maradtam a kényelmes főállásomban, mert az olyan jellegű munka, amit nagyon szeretek csinálni és sajnos a helyzet az, hogy ezt a jellegű munkát NEM lehet több pénzért csinálni, mert ennek ennyi a "tarifája". Pontosabban hazudok, mert lehetne, de a versenyszférában csak, ahol viszont megint csak az van, hogy egész más a légkör és minden, ami miatt hamar kiégnék tőle.
18/41 anonim válasza:
Együtt vagyok úgy párommal, hogy munkanélküliként költözött ide és most részmunkaidőből 130-E körül hoz pénzt. Volt már amúgy fentebb és lentebb is ettől. Ha még csak ismerkednénk, egy szavam sem lehetne. Én elítélem azt, hogy valaki ilyen körülmények miatt bele se fogjon ismerkedni. De ha összeköltözés előtt állnánk és jobb anyagiak kellenének, akkor nyilván el kéne kezdeni együtt vagy neki kezdenie jobbat találni. Ennyi.
19/41 anonim válasza:
Mármint szerencsés helyzetben összeköltöztünk és hozzám költözött. De ha máshová kéne, akkor nyilván a kapcsolatban meg kéne próbálni tenni érte.
20/41 kriszpo válasza:
A pénz nem a szerelemben számít, hanem a megélhetésben.
Megélhetés szempontjából a kérdés az, hogy:
- a két fél mennyit keres együtt
- milyen életszínvonalat szeretnének fenntartani
- ha többre vágynak, hajlandóak lennének-e tenni azért, hogy jobban éljenek
Ha egy kapcsolat a megélhetésre épül, akkor az eleve halott ügy.
De ne felejtsük el azt se, hogy úgy is lehet kapcsolat ("szerelem") két ember között, hogy az egyik fél szinte nem dolgozik semmit ("háztartásbeli") és a másik fél pedig milliomos "nagyvállalkozó". Az aranyásás jövedelmező szakma....
(Szóval, ha gázszerelő vagy, akkor nyugodtan választhatsz olyan nőt, aki 200e-t keres.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!