Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy tud akár férfi,akár nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud akár férfi,akár nő, büdös szájú emberrel együtt élni,akár hosszú évekig,vagy egy életet is? Nekem nem volna hozzá gyomrom,mégis tudok olyanról, akinek már vagy 20 éve van férje,és elviseli ezt. De miért???

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársnőm, aki már 3 éve házas. Az iskolában is folyton nagyon büdös volt a szája,mert tele volt,akkor is romlott fogakkal. Nem szerettem vele beszélgetni,ha tehettem akkor inkább elkerültem messzire. A minap összefutottam vele buszon,és semmi sem változott azóta.. Egyszerűen nem bírom felfogni,hogy hogyan bírja ezt ki a partner? Hogy képes így csókolózni vele, vagy bármi mást tenni? A gyomrom fordul fel tőle, és mélyen szégyellném magam, ha nő létemre nem mennék el akár államiba, akár magán dokihoz,hogy rendbe tetessem a fogaim. A buszon is érzik,és akárkivel beszél, ők is..Hogyan bírja elviselni,hogy utána kibeszélik emiatt?
jún. 13. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sem igen értem. Volt egy barátom aki nem igen mosott fogat. Volt hogy napokig kihagyta. Már rosszul voltam tőle. És vége is lett.
jún. 13. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:
* mikor ismerkedtünk akkor mosott még. De tartott ez az egész 2 hónapig. Tovább nem bírtam.
jún. 13. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinu a parja sem mos, es hasonloan igenytelen.
jún. 13. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt egy gyönyörű lány akibe szerelmes voltam. De olyan volt állandóan a szája mint a wc. Nem is akartam tőle semmit....
jún. 13. 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezen már én is eltűnődtem.Hogy képesek megcsókolni egymást? Ismerek olyan párt,ahol a nőnek rohadt büdös a szája,meg olyat is,ahol a férfinak.A legtöbb szájszag ellen lehetne tenni.
júl. 21. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!