Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 8 éve vagyunk együtt hirtelen....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 éve vagyunk együtt hirtelen...többi lennt?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk a párommal nincs gyerekünk. És hirtelen a semmiből nem megy neki aztmondja, többszörös megcsalásokat bocsájtottam meg végig mellete voltam mondhatni együtt jöttünk fel a csúcsra. Nem értem és annyira szeretem hogy nemtudom elfogadni mitörténhetett. 3 hete vagyunk külön ezalatt 3x találkoztunk és mindennap beszélünk de neki nem megy. Megöl a fájdalom mit tehetnék? Szeretem és mindent megtettem érte mégis ezt kapom. Hogy tudnám visszahódítani? (26)L
júl. 17. 19:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Minek olyannal lenni aki agyba főbe csal, tuti hogy most is mással él, nem szeret púp vagy a hátán csak annyi sincs benne hogy kimondja?
júl. 17. 19:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

ha nem megy, akkor miért beszélgettek meg találkoztok? Valamelyiktek álljon már a sarkára.

Te nem fogsz, mert önbizalomhiányos vagy.. megcsalást, többszörit megbocsátani :D bolond naiv liba. És akkor még vissza is akarod hódítani ezt a férget. :D Nem hiába mondják, hogy egyes emberek önsorsrontóak.

júl. 17. 19:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen belátom hogy ebben hibás vagyok de egyszerűen nem tudom mással elképzelni az életem nem tudom mit kezdjek most magammal
júl. 17. 19:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem a semmiből lettél elhagyva!

Az, hogy szétcsalt téged bőven elég előzmény volt, amit te csak sorra megbocsájtottál, mert annyira ragaszkodtál a szarhoz.

Most sem a semmiért hagyott ott, hanem van már neki más!

júl. 17. 19:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem megy neki mert nem szeret. Hiába akarod magad ráerőltetni. Ő már a megcsalást is próbálta ezek szerint többször is, de te mégse vetted a lapot.
júl. 17. 19:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Menj el pszichológushoz.
júl. 17. 19:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy te szerelmes, csak szr a kotodesi mintad.
júl. 17. 20:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne akard visszahódítani, nem szeret, fogadd el. Már a megcsalások is azért voltak, az nem megoldás, hogy szemet hunysz felettük. Mostmár annyira inkább másra vágyik, hogy el is hagyott. Nem hirtelen volt egyáltalán. Te is csak kapcsolatfüggő vagy, azért ragaszkodsz hozzá így.

Engedd el, most minek kell neked egy ilyen ganédomb, aki szanaszét csal?

Ne beszélj vele többet, tiltsd le, aztán menj előre. Fiatal vagy, jön új szerelem. A sz.rhoz nem szabad ragaszkodni.

júl. 17. 21:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Megcsal és nem akar veled lenni... mit szeretnél egy ilyentől?
júl. 18. 06:20
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nemhogy visszahódítani nem tudod, de ha zaklatod szóba sem fog veled állni, és letilt majd mindenhonnan.

Legyen már önbecsülésed és tartásod! Ha nem kellesz valakinek 8 év után, és eldob szerinted ezen most fogsz tudni változtatni? Nem vagy neki értékes és hiányolható, szeretni meg végképp nem szeret, ezért is hagyott ott. Ezt kell, megértened és felfognod akármennyire fáj!

Te csak húztad vele az időt, mert mindent elnéztél neki és rákaszkodtál, de biztos vagyok benne, hogy már rég szabadult volna tőled, és ha rajta múlott volna nem lettetek volna ennyit együtt.

júl. 18. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!