Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hízott a barátotok, férjetek mióta együtt vagytok? Hogy fogadtátok?
Nekem az asszony hízott meg 100 kg fölé.
Még megsértődött mikor kondibérletet kapott szülinapjára és nem vacsorázni vittem.
Igen, mindketten hiztunk valamennyit.
Így is tetszünk egymásnak. És a szex jobb mint valaha.
Nem hízott. 56 kiló körül mozog már 10 éve. Egy 175 centis 32 éves férfi. Tudom, hogy rohadt kevésnek hangzik, de szerencsére arányos a testalkata, az arcvonásai is illenek a vékonyságához és ennek ellenére baromi erős, simán arrébb mozgatja a hatalmas bútoraink, ha kell, hazacipeli a nehéz bevásárlást és társai.
Amúgy rengeteget zabál, csak nem tud hízni.
Volt olyan barátom aki hízott 4 évet jártunk.
Ő 24-28 éves korig volt.
Kicsit kezdtem nyugodtabb lenni is hogy talán igy kissé hurkásan majd nem csajozik vagy vmi. Amugy a szerelmemet vagy szexet nem változtatta bennem az hogy felszedett hájakat.
Hát de 4 év mulva megcsalt. Igy addig szünetet tartottam erre a szunetben a lakásunjra hol ezt a csajt vitte fel hol azt. Hát el kellett engednem kimentem kulfoldre melozni. Akkor hirtelen zokogásban tört ki.
Nem hittem volna azt hogy a végén még ő fog sírni. Nsm is értettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!