Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hízott a barátotok, férjetek mióta együtt vagytok? Hogy fogadtátok?
Igen, hízott a pasim, nem sokat, de zavar sajnos. Nem szeretem a zsírt a hason.
Még ha sportolni vagy egészségesen enne, megértő lennék, de így hogy nemtörődömség/lustaság miatt van, így zavar.
Mindketten híztunk elég sokat. Én teljesen lefogytam azóta mert már eleve kövér voltam mikor összejöttünk, és erre még rájött +45kg. A férjem 90ről felment 130ra, majd 1 évvel az én fogyásom kezdete után kért hogy segítsek neki is, mert megszaladt a súlya. 30kgt fogyott.
Szóval most én (175cm)64kg vagyok (170ről fogytam le),
ő 100kg (190cm).
Hogy fogadtam volna? Mi szeretjük egymást kilóktól függetlenül. Nem volt probléma köztünk emiatt soha. Én az egészségügyi problémáim miatt fogytam le végül, mert már tényleg megterhelő volt, ő meg kezdett jobban fáradni munkában, szóval nála is elkezdődtek a bajok, és ezért.
7 éve együtt, 2 gyerek és mindketten híztunk.
Az asszonynak nem kellett mondania hogy híztam, elkezdtem edzeni. Az asszony is tornázik és ő is magától.
Mi megbeszéltük hogy nem hagyjuk el magunkat, illetve ha igen akkor szól a másik és nincs sértődés.
37F / 35N
Sokaknál lustaság, tunyulás, beletörődés miatt van.
Nekem exem nem igen akart visszaformásodni úgyhogy megelégeltem.
Ha valaki fiatalon már hanyag magára... Mi lesz később?
Önmagára igényes embereket szeretem, őt se így ismertem meg... De azt hiszik az emberek, hogy csak addig kell odafigyelni magukra, amíg fel nem szednek valakit...
Elfelejtik, hogy meg is kell tudni tartani +az alkat az egészséggel szoros kapcsolatban van. Az egészség pedig az első!
Akivel ismerkedek neki kifejezetten tetszik, imponál ez a hozzáállásom és közös tornák, progik is kezdetét vették.
Van egy 60+os faszi ismim, aki előtt le a kalappal, nagyon jó kondiban van és reggel tornázik, délután pedig hozzánk jár kondiba.
Nem egy agyon gyúrt emberre kell gondolni, átlag alkatnak tűnik, de fiatalok karbióját alázza keményen. :)
2. Gyerek után szaladnak a kilók ☹️.
Magamra semmi időm és a sima fogyokura elvben nem hiszek...az a jojo efekthez vezet aminek a vége ugyis a hízás.
Igen hiztunk. 10 kgt tuti. Van 3 gyermekem és így 30 felett már nehezebb is leadni a kilókat. Pedig lányként szinte alultáplált voltam a 42 kgmal. Aztán a 60al kiegyeztem, de most már 70 felett vagyok.
Zavar. Páromat nem tudom zavarja e.
Viszont az hogy ő hízott az nekem nagyon tetszik. Szeretem fogdosni a "husát" 😄
7kg hizott. Beteg is volt,meg minden fene baja van.
De még elmegy. 173/74. Szeretne fogyni de csak nem megy.
Èn stabilan vagyok 58kg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!