Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miert felnek együtt élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert felnek együtt élni idősebb korban az emberek?

Figyelt kérdés

Ketto embernek együtt könnyebb, olcsóbb az élet ,mint egyeddül.

Kényelmesebb ,mert tudnak együtt csinálni dolgokat /takarítás, főzés/.

ma 16:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%

Kérdés, kinek mi a "félelem" kategória. Én is gyorsabban ugrottam volna bele egy együttélős kapcsolatba 20évesen, mint most, 35 évesen... de ez nem azt jelenti, hogy félek tőle, hanem jobban átgondolom, mert azért jobb esetben 30asan jobban ismered magadat és többet is veszíthetsz. Nekem már van egy viszonylag oké egzisztenciám, és ha rosszat választok, akkor nekem lehet belőle károm - és azért nem vagyok rászorulva másra semmilyen téren anyagilag, hogy azon kelljen filóznom, mennyire olcsóbb az élet - sőt amúgy nekem nőként anyagilag mindig jobban megérte egyedül élnem, mert lakásom van... ezzel szemben meg egy férfi többet eszik, mégis ált. felesben megy a kaja - meg mennyivel kevesebbet kell takarítani. És akkor még azokról beszéltünk, akiknek gyerekeik vannak és felelősséggel tartoznak irántuk, hogy ne hozzanak rájuk bármilyen pszichopata idiótát.

Szóval én is 2 évvel az összejövésünk után fogok a jelenlegi párommal kb. összeköltözni, nem 2 hónap után ugrottam bele - szerencsére hasonlóan gondolkozunk.

ma 17:07
 2/28 anonim ***** válasza:
77%

Se nem könnyebb, se nem olcsóbb két embernek az élet, max az egyiknek a kettő közül.

Könnyebbnek akkor könnyebb, ha mindkettő minden otthoni munkának cm-re pontosan a felét elvégzi magától, olyan szinten, ahogy azt a másik elvárja.

Na, ez nem nagyon szokott sikerülni, mivel általában az otthoni munkák többsége a nőre marad.

Olcsóbb? Kinek?

Tegyük fel mindent felezgetnek anyagilag.

A férfiak sokkal többet esznek.

Az a nőnek hol olcsóbb, hogy a férfi zabálásának a felét is neki kell kifizetni, mikor előtte csak a saját 2 marék kajáját kellett?

Tehát kinek könnyebb vagy olcsóbb párosan az élet? Mindkét félnek biztos nem!

ma 17:19
 3/28 anonim ***** válasza:
82%
Jobban meggondolja az ember 30-on felül, hogy a felépitett életébe kit enged be, ennyi.
ma 17:22
 4/28 anonim ***** válasza:
87%
Nekem nőként válás után olcsóbb lett az élet. Kisebb lett a fogyasztásom, joooval kevesebb ételt vettem. Nem vagyok nagyétkű, a volt férjem rengeteg nasit, húst evett. Én egy tepsi rakott zöldbabot eszek 3 napig és még így is a felét lefagyasztom. Sokkal kevesebbet használom a kocsit, mert itthonról dolgozom, ill ő dohányzott, én nem. Azt vettem észre miután elköltözött, hogy min 150 000-el marad több havonta a számlámon mint előtte, de volt hogy 200 felett volt ez az összeg.
ma 17:40
 5/28 anonim ***** válasza:
89%

#4 Na ez az.

Meg azt vettem észre, hogy a férfiak többsége alapból mindent pazarol.Mindenből indokolatlanul sokat használnak a szükséges felett.

Teljesen mindegy mi az, ilyen egyszerű dolgokra gondolok, hogy wc papír, folyékony szappan, mosogatószer, mosószer, öblítő, tusfürdő, sampon, papírtörlő, dezodor, fogkrém.Mindenből.Sokkal hamarabb elfogyasztják és sokkal hamarabb kell újat venni.

Holott én nőként is használok annyit, amennyi kell, mégis tovább elég.Csak én nem pazarlok el mindenből feleslegesen 2x annyi mennyiséget, amennyi szükséges/használat.

ma 18:06
 6/28 A kérdező kommentje:

Számlák fizetése közös, kettőnek könnyebb.

Bankszámla külön van /mindenkinek van sajátja plusz van egy közös./

Auto mindenkinek sajátja. Ingatlan nem közös. Egzisztenciálisan nem veszítesz semmit.

ma 18:10
 7/28 anonim ***** válasza:
Csak a 2. válaszadó szavait tudom ismételni.
ma 18:27
 8/28 anonim ***** válasza:
76%
Öten leírták, hogy a férfiak drágábbak, ha a kaja meg egyebek is felesbe mennek. Én nem félek az összeköltözéstől, de az fix, hogy többet nem fogok kaját felesbe fizetni senkivel, az egyharmadát vagyok hajlandó max állni, mert én nem eszem eleve húst, csak nagyon ritkán, meg mennyiségre is kevesebbet eszem, eleve csak ebédelni szoktam, a reggeli zabkása meg leosztva kb 200 forint. Aki napi ötször eszik, meg azt is rohadt drágán, az fizesse a saját részét.
ma 18:28
 9/28 anonim ***** válasza:
75%

#6 De igen.A nő veszít egy csomó pénzt a felezgetéssel, kivéve akkor nem, ha a férfi fizeti az étel és a háztartási cikkek 80%-át, mert ennyivel használ/eszik többet egy átlag férfi egy nőnél.

Egyébiránt egy olyan nőnek, aki anyagilag stabil, semmit nem képes nyújtani egy férfi, csak tönkre teszi, lehúzza az életét.

A férfiak mindig is anyagilag függetlenek voltak, mégis a mai napig házasodni akarnak, együtt akarnak élni nőkkel.

A nők mióta függetlenedtek anyagilag, egyre kevesebb nő hajlandó a férfiakat elviselni.

Szerinted miért van ez?

Mert egy értékes emberi nek van a világon, az pedig a női nem.

A férfiak 95%-a pedig egy parazita életformát folytató selejt.

A nőknek egyedül sokkal szebb, jobb, gazdagabb, nyugodtabb élete van, mintha egy átlag férfivel kellene együtt élnie.

ma 18:28
 10/28 A kérdező kommentje:

2-es

Szerintem ma mar rengeteg férfi segít otthon a konyhában például.

Ha megnézed a legjobb leghíresebb szakácsok férfiak. Férfiak tudnak, képesek főzni. Takarítást lehet közösen csinálni.

ma 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!