Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miert felnek együtt élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert felnek együtt élni idősebb korban az emberek?

Figyelt kérdés

Ketto embernek együtt könnyebb, olcsóbb az élet ,mint egyeddül.

Kényelmesebb ,mert tudnak együtt csinálni dolgokat /takarítás, főzés/.

tegnap 16:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
85%
A számlák elfelezése a jelen helyzetemben nem hoz annyit, amennyit eddig férfivel való együttélésnél "veszítettem" (mert most fizetek kb. 40et cakkumpakk az összes számlámra per hónap meg évi 8e lakásbiztosítást - kivéve a saját mobilszámlám, amit amúgy is magamnak fizetnék párkapcsolatban -... és ennél azért többe kerül egy férfi plusz kajája felesben, az ő rokonainak vett plusz ajándékok, meg olyan programokra számított költések, amikre egyedül nem mennék el, miatta meg igen).
tegnap 18:34
 12/28 anonim ***** válasza:
94%

#10 Na állj.A férfiaknak nem "segíteni" kell otthon, hanem maguktól kutya kötelességük mindennek a felét megcsinálni.

Ha nem tartod el a nőt, nem feladata tenni érted semmit.

Az neked a kötelességed, hogy kitakarítsd magad után a lakást, ahol élsz.A saját felelősséged etetni MAGAD.Ha egy férfi mindezt megteszi, azzal nem "segít" a nőnek semmit, hanem ellátja saját magát, kötelessége szerint, mint egy felnőtt ember.

Ezt magáért teszi, nem a nőért.

Kit érdekelnek a férfi sztárséfek?

Te tán az vagy?

Senki le sem szarja mire képes egy férfi, az érdekli csak a nőket, hogy CSINÁLJA MEG ami a kötelessége!

Tehát minden házimunkának a felét.

Normálisan.Ahogy egy nőtől elvárná, úgy.

tegnap 18:40
 13/28 Senior Séf ***** válasza:
43%
Nem tudnék ki-ki alapon élni. Vagy együtt élünk, és akkor minden közös, vagy menjen mindenki a dolgára. Mondom ezt úgy, hogy jelenleg 3x annyi jön be nekem, mint a páromnak. Nem számolgatunk, nem dekázgatunk.
tegnap 18:47
 14/28 anonim ***** válasza:
94%

Őszintén szólva én már nem laknék együtt senkivel. Szeretem a nyugalmat, hogy minden itt van, ahol hagytam, úgy van berendezve, ahogy nekem tetszik. Nem kell alkalmazkodni senkihez. Kelek, fekszek, amikor nekem tetszik, nem kell órákig lábujjhegyen osonni. Ha varrok például, és nem tudom befejezni, nyugodtan otthagyhatom két napig a cuccaim, nincs útban senkinek. Olyan filmet nézek, olyan zenét hallgatok. Ha menni akarok hétvégén bárhová, nem kell egy órát várni senkire, amíg tököl.

Lehet lepontozni: nem kell itthon is "viselkedni". Film nézés közben levágom a lábkörmeim, iszok egy sört és nyugodtan büfögök, nem kell szorongani, hogy jujj mit gondol, ha megyek kábelt fektetni. 🙈 Október óta nem borotváltam lábat.

Attól rosszul leszek, ha belegondolok, hogy idejön egy "idegen", és beleszól nekem mindenbe, meg még este aludni is csinikében kell. Nem, nem, nem, neeem! Maximum randi, szex, aztán megy mindenki haza.

tegnap 18:52
 15/28 A kérdező kommentje:

12-ES

Milyen nehéz házimunka van a mai világban.?

Mosás? Gép megcsinál mindent, szárítást a gép megcsinálja.

Dolgoznak. Munka után nem főznek ,mert fáradtak. Rendelnek vagy kint esznek vacsorát. Pénteken nem főz, mert a konyhába se megy be azon a napon.

tegnap 18:53
 16/28 anonim ***** válasza:
86%

#13 Ez így normális.

Csak ugye az a baj, hogy ha egy férfi nem keres 3x annyit a nőnél és nem is költ rá semmit, akkor a nőnek kb teljesen okafogyott férfit tartani a háznál, mert a férfiak többségével csak rosszabb a nő élete, mint egyedül.Tisztelet a nagyon csekély kivételnek.

tegnap 18:55
 17/28 anonim ***** válasza:
81%

#15 Na.Ebből a hozzászólásodból tisztán látszik, hogy micsoda egy semmirekellő alak vagy te is.

Én azt kívánom neked akkor, hogy élj egy olyan házban, ahol csak a ruhákat mosod ki a géppel.

Sok sikert! Már így látatlanban is öklendeznem kell a szagoktól és a látványtól, ami egy ilyen retkes, igénytelen putriban terjeng.

Pont a magdfajták miatt vannak inkább egyedül a nők.

tegnap 18:58
 18/28 anonim ***** válasza:
84%

Persze. Minden gépesített, étteremben esznek napi háromszor, és heti háromszor jön a takarítónő. Mint minden átlagos magyar párnál.

tegnap 19:17
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
#17 A te hozzászólásodból pedig az látszik hogy te vagy egy semmirekellő sz.rzsák.
tegnap 19:27
 20/28 anonim ***** válasza:
83%
#19 Látom fáj az igazság.Ordíts nyugodtan.
tegnap 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!