Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nő + idősebb férfi kapcsolatnál az emberek miért drukkolnak annak hogy hamar vége legyen vagy hogy össze se jöjjenek?
Meg mindig felhívják a figyelmet hogy ez nem fog sokáig tartani.
Miközben manapság azonos korú emberek között sem gyakoriak a hosszú távú kapcsolatok.
Én nem drukkolok, az ő dolguk.
Az más kérdés, hogyha reálisan végiggondolod.
A nő 20, a férfi 40. Mi lesz 20 év múlva? Egy 40-es milf lady mit kezd egy 60 éves papikával? Az ilyenek csak a jelennek élnek, nem gondolják végig, mi lesz pár év múlva, ezért találják ezt sokan furának.
De mindenkinek a saját dolga, hogy hogyan rontja el az életét.
Van ahol működik van ahol nem.
Szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy belevág e egy ilyen kapcsolatba vagy nem.
Én úgy látom, hogy van egy minimális féltékenység a fiúk részéről...20-onéves fiatal lányok nem őket a 20-onéves srácokat választják hanem az idősebbet....és ha az 33 már azt is leöregezik.
Ez olyan minthogy mindenkit intenek a szeretői viszonytól...mindenki szereti kivételnek érezni magát...szeretjük azt hinni, hogy majd miattunk ő elhagyja a párját vagy férjét feleségét....aztán nem.
----> ezt is sokan megszívják, ezt is maga tapasztalja meg az ember.
Persze nyilván mindenhol akad kivétel.
"Az életet elrontani lehet egy korombelivel is, mint ahogy boldog lehetek egy nàlam idősebbel."
Senki nem mondta, hogy az azonos életkor már garancia a boldogságra.
Viszont én elég sok ilyen párt ismerek, ahol a férfi jóval idősebb. Amikor összejöttek nagy volt a boldogság, milyen jó, érett férfi, anyagilag is biztonságot ad. Aztán 10 év múlva meg mind megbánta.
Szerintem rövid távon működhetnek ezek a kapcsolatok, de házasságot nem alapoznék egy ekkora korkülönbségre.
De amúgy tényleg mindenkinek a maga dolga, hogy mit akar. Nekem van egy apukám, egy is elég belőle.
"Az ilyenek csak a jelennek élnek, nem gondolják végig, mi lesz pár év múlva, ezért találják ezt sokan furának."
Pont hogy az egyidősek buták ilyen téren. A nők hamarabb öregednek, és ha a résztvevők általános iskolás szinten maradnak és az osztálytársukkal jönnek össze, akkor 30 felett szépen lemarad a nő és nagyon hamar nyanyának fog kinézni a vele egykorú sármos pasi mellett.
De nyilván sosem hallottál a biológiai óráról ami ketyeg a nőknél. Pl. 35 év felett már veszélyeztetett terhesek. A legtöbb kolléganőm 40 éves korától lombikkal szenved sikertelenül. De te csak maradj buta, mint az emberek többsége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!