Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert felnek együtt élni idősebb korban az emberek?
Ketto embernek együtt könnyebb, olcsóbb az élet ,mint egyeddül.
Kényelmesebb ,mert tudnak együtt csinálni dolgokat /takarítás, főzés/.
#22 Köszi szépen, erről van szó.
Aki érti, az érti.
Egy olyan nő, aki normális háztartást vezet kapásból 50 féle dolgot felsorol, amik heti szinten előfordulnak egy házatartásban, mint házimunka.Ilyet csak egy férfi, esetleg egy 3 éves gyerek mond, hogy "manapság már minden házimunkát gépek végeznek, mert kimos a mosógép".
ez nem félelem
egyszerűen csak nem akarok együtt élni bárkivel is, nem zavar ha szexelünk de menjen haza utána, ha úgy alakul nem zavar ha nálam alszik vagy néha nála, de ez nem heti 7x legyen már. nekem kényelmesebb ha haza megyek és nem kell kerülgetni valakit nem kell főzni takarítani más után, így neki sem kell ezeket utána megtenni
az a 2 pohár és pár mosogatni való elfér a gépben, de ennyi ne hagyja nálam a cuccait, nem akarok fiókot nyitni neki
majd talán ha azt látom h elég stabil a kapcsolt akkor beengedem jobban az életembe de jelenleg nem ezt látom a pasiknál. első negatív dologra lelépnek. ez nem stabil dolog. így nem fektetek bele sokat mert minek?
Nem félek együtt élni, csak a franc nem akar még egyszer máshoz igazodni, mosni, főzni két emberre, takarítani, meg a szösz.
Amit a 10-esben leírtál az egy nagy bullsht, a valóság ezzel szemben az, hogy 95% a nő csinálja, mert ő a nő, ha dolgozik ha nem.
De hogyha úgyis nekem kell gürizni, akkor, miért kellene két emberre csinálni?
Egyszerűbb csak magamra...
15-ös, a port ki törli le, a kaját ki készíti, bevásárlás, felmosás, ruhák leszedése, eltevése, teregetés, ablakpucolás, rendrakás - kapásból felsoroltam, mit NEM csinál gép.
Ja, az a nő feladata, mert a here csak feküdni tud a tv előtt. Köszi, nem, akkor élek egyedül :D
#27 Ezeket nő ismerőseim mesélték nekem:
A férje azt hiszi, hogy az ő házukban egyszerűen nem telepedik meg a por, de nem tudja miért.Olyan jó a ház, hogy ott nincs por.Az ugye meg sem fordul a fejében, hogy ez azért van, mert a nő letakarítja.
A másik férje rácsodálkozott, hogy náluk nem fogy el soha semmi, hanem csodálatos módon mindig van.
Szappan a tartóban, új fogkrém, wc papír tartó feltöltve, a hűtőben kaja, stb.Rácsodálkozott, mikor megtudta, hogy mindezt a nő szokta megvásárolni, feltöltögetni.
A másik férje azt képzeli, hogy a tiszta, mosott, vasalt, hajtogatott ruha az csak úgy lesz valahonnan a szekrénybe.
Megint másik férje azt mondta: olyan furcsa, hogy náluk sosem lesz koszos a fürdőszoba, hiába használják bármennyit.Meg sem fordult a fejében, hogy a nő takarítja ki helyette is.
Na ennyit a férfiakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!