Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Munkaidőn kívül a hétköznapoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkaidőn kívül a hétköznapokat, illetve a teljes hétvégét együtt szoktátok tölteni, vagy van olyan, amikor külön vagytok (haverokkal, családtagokkal, saját hobbi, stb)?

Figyelt kérdés
Tehát a kérdésem arra vonatkozik, hogy mennyire akaszkodtok egymás nyakára, a hétköznapokban és hétvégékben?
2024. jún. 15. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy van külön töltött idő. Lehet, hogy 1 szobában vagyunk, de mindegyikünk a saját dolgával foglalkozik.
2024. jún. 15. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Töltünk időt külön. Barátokkal, családdal gyakran együtt találkozunk (ismerjük, szeretjük egymás barátait), de nem mindig.
2024. jún. 15. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Full változó.
2024. jún. 15. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Semennyire se "akaszkodunk egymás nyakára", milyen hülyeség már ez? Hétköznap nem sok időnk van egymásra, hétvégén is mindketten tesszük a dolgunkat. De ha együtt vagyunk, akkor csak egymásra figyelünk, azt az időt megbecsüljük. A baráti körünk közös, családhoz is leginkább együtt megyünk.
2024. jún. 15. 12:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Én szinte csak hétvégékre egyeztetek barátokkal is, 2 vagy 3 baráttal külön-külön, alapesetben nem okozott gondot a kapcsolatunkban.

A kis problémánk éppen az, hogy most régóta kis krízist élünk meg kolléganője miatt. Ugyanis folyamatosan d.u.-ra kell járnia páromnak, volt egy kisebb balesete is 2 héttel ezelőtt, azóta nem jön velem sehová hétvégén, szinte csak hétvégén látjuk egymást és közben barátok csinálok programokat hétvégére. Ezt most át kell vészelnünk, talán egy újabb próbatétel az életünkben. Egy kivétel tegnapra adódott, moziztunk és hazaérve is filmeztünk. De ez is már csak a krízis miatt és mert egy barátom tojt rám kérdésemet követően, különben rohadtul vágytam volna ki a Napra. Szombaton pedig csak segítettem egy másik barátomnak valamiben és kvázi módon nem mentem sehová.

35/F

2024. jún. 17. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:
*...Közben barátokkal csinálok programokat hétvégére.
2024. jún. 17. 13:30
 7/7 anonim ***** válasza:

5+ & 6+

Ahogyan ezt leírtam, jött a jó hír. Átrakják páromat a nap közepére, lesznek közös estéink újra. :3

2024. jún. 17. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!