Hagynom kellene, hogy a Dédi külön szülinapot rendezzen a fiamnak, mert nem hajlandó az apai családtagokkal együtt ünnepelni?
Dédi=anyai nagymamám.
A férjemmel kb 1 éve mentünk szét, a fiunk most lesz 3 éves. Anyósomnál lesz ünnepelve a szülinap, mert nála van a legtöbb hely. Mamám nem hajlandó együtt ünnepelni az apai családdal, mert a szétmenésünk miatt el kellett mennie anyósom lakásából és ezért haragszik. (Neki azért nincs saját, mert sok éve a szerencsejátékfüggő fiának adta mindenét-röviden, anyámat meg totál kiidegelte, azért nem lakik vele.) Szóval kitalálta, hogy ő majd külön süt-főz, meg torta stb. Nekem még nem adta elő az ötletet, anyától tudom. Nem tudom, hagynom kellene-e ezt, ha ő nem képes 2 órára elviselni a többieket a gyerkőc érdekében. Anyósom el tudja viselni a volt férje új feleségét, pedig nem egyszerű lélek...
Miért ne? Megmondod a fiadnak, hogy a dédi külön felköszönt, ha meglátogatjátok. Még örülni is fog, hogy lesz másik nap is szülinap.
Nálunk a karácsony ilyen, 3 helyen 3 ajándékbontás 3 fa. Nem probléma, a gyerek legyen boldog.
Nem zsarolhatod, hogy márpedig tegye meg a gyerek érdekében, az ő saját döntése, hogy nem akar az apai családtagokkal együtt ünnepelni. Én ezt elfogadnám.
Ha külön fel akarja köszönteni a gyereket, hát tegye meg. Mondjuk tény, hogy neked szólhatna.
Nem tudsz mit csinálni, elrángatni nem tudod az anyósékhoz, ha nem akar menni.
Legfeljebb két helyen két tortát kap a kisfiad és a dédi máskor köszönti fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!