Dédikkel együtt élés, mit tegyek, már teljesen el vagyok keseredve?
Két dolgot tehetsz.
Az egyik, hogy márpedig a kezedbe veszed a dolgokat, keresel albérletet, és költöztök
a másik, hogy
lefoglalod magad, hasznossá teszed magad, nem a betegségeddel foglalkozol, és megpróbálod kihozni a legjobbat ebből a helyzetből.
Köszönöm szépen a választ!
Sajnos ha költözöm, akkor a párommal külön megyünk, mert ő nem akar innen elköltözni.
Csak annyit foglalkozom a betegségemmel amennyit muszáj, ami annyi,hogy szedem a gyógyszereim és járok hetente orvoshoz.
Minden nap takarítok, amikor a dédi engedi főzök, mosok, a kislányommal foglalkozom, elviszem ide-oda.
De bármit teszek is, mindig van rá valami megjegyzés :(
" Sajnos ha költözöm, akkor a párommal külön megyünk, mert ő nem akar innen elköltözni. "
A helyedben sürgősen elgondolkodnék a kapcsolatunkon...
A párom azért nem akar elköltözni, legalábbis egyelőre, mert úgy érzi,anyagilag most így jobban járunk. Albérletbe már nem akar visszamenni, hitelt viszont nem szeretne felvenni, így arra vár, hogy majd legyen pénzünk sajátra. Az viszont nem két hónap, nem is egy év :(
Van munkahelyem, lenne is hová mennem, ha külön akarnék menni, meg tudnék állni a lábamon a kislányommal.
De szeretem a párom, és a családját is nagyon szeretem, ezért szeretném ha béke lenne. Azért költöztünk ide, mert akkor hirtelen egy hét alatt nem tudtunk jobb megoldást találni.
"A helyedben sürgősen elgondolkodnék a kapcsolatunkon..."
Nincs min gondolkodni. Csupasz sejhajjal beleszült a tutiba. Kész, vége. A többi néma csend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!