Dédikkel együtt élés, mit tegyek, már teljesen el vagyok keseredve?
Örülnék, ha jó dolgom lenne.
De már csak annak is, ha béke lenne.
Mindenesetre köszönöm szépen a válaszodat.
Hogy érted, hogy csupasz sejhajjal?
Sehol nem írtam sem azt,hogy mennyi idősek vagyunk, sem semmi bármi erre utalót.
Van munkahelyem, volt is, onnan jöttem el szülni. A páromnak is van munkahelye.
18 éves korom óta külön élek a szüleimtől, a párommal is januárig külön éltünk.
Nem vetett fel minket a pénz, de megdolgoztunk azért,hogy jó körülményeket teremtsünk a kislányomnak.
Komolyan nem is értem magam, hogy miért írtam ide ki kérdést, sajnos a többség kihasználva a névtelenséget csak a rosszindulatát tudja kiélni itt.
Aki értelmes tanácsot adott annak köszönöm szépen.
Aki látatlanba belerúg még az emberbe, annak is köszönöm.
Remélem szebb lesz a napja attól, hogy kiélhette a rosszmájúságát.
Élnek a párod dédszülei? :-O
És hány évesek, 119?:)
És csak a néni kegyetlen Veled vagy a bácsi is?
Hány évesek?
És ilyenkor a párod nem áll Melléd?????
Nem ép dolog az sem egy férfitől, hogy nem a nője az elsőszámú választottja, és nem védi meg őt... és az sem, hogy nem akar költözni. Mért van ez?...
Hány éves amúgy? És Te?
Kedves 15-ös, köszönöm szépen!
Erőt adott a válaszod.
Még egyszer beszélni fogok a párommal.
Hiszen ha egyedül is meg tudnám állni a helyem, akkor lehet annyi önbizalmam, hogy beszélek vele a költözésről.
Köszönöm szépen :)
Este még leszek!
Kérdező, olvasd már el egyszer legalább, amit leírtál. Nem a dédivel van itt gond.
Mellesleg, ha a főbérlő felmond, 3 hónap a felmondási idő. De ezt csak lábjegyzetben írom.
Jó. És szerintem a jó viszony is visszaáll, ha külön ajtón mentek be aludni a dédiddel.;)
Van egy mondás, két felnőtt nő egy háztartásban nem fér meg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!