Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig volnátok képesek együtt élni valakivel, egy ezer éves házban, úgy, hogy nem történik felújítás éveken keresztül?
Figyelt kérdés
Melyiket tartanátok fontosabbnak? A szerelmet, hogy azzal élhettek, akit szerettek, vagy azt,hogy egy ronda kinézetű, öreg, leélt viskóban kell lakni, ami kb a második világháború után épült nem sokkal, és még csak nem is tégla? Csúnya környéken?2024. jún. 15. 19:31
2/9 anonim válasza:
Apám tanított arra hogy soha ne vegyek lepukkant vagy újítandó vagy átalakítandó kecót ha felnövök. Tengeteg ido energia meg soha nincs vége csakis készet vegyek inkább gyűjtsek össze.
4/9 anonim válasza:
Mivel állandó feszültség lenne abból, hogy nem akarok ott lakni szép lassan megkopna a szerelem, szeretet. Addig laknék ott, amíg úgy nem érzem, hogy kész vagyok lépni. Hogy ez pontosan mennyi idő, nem tudom, de egy ilyen helyzet felemészti a kapcsolatot, ha esély sincs közösen tenni ellene, viszont egyénileg élhetnél jól, normális körülmények között.
5/9 anonim válasza:
2.
Mondjuk remélhetőleg "a fater" volt olyan rendes, hogy elmondja, hogy egy teljesen újépítésű lakás/ház ára a "magas" és a "nagyon magas" között van félúton. Abban igaza van, hogy a régivel csak a baj lesz, akkor egyszerűbb újat venni, de lehet, hogy van akinek nincs +40 milliója egy vadiújra.
6/9 anonim válasza:
Ne haragudj, #2 tökre nem akarlak bántani, de ez a rengeteg kifogott rajtad😊
7/9 anonim válasza:
Semeddig ha nem muszáj, újépítésű normális lakásban élek, lehet ide költözni, ha eljutunk addig, adja el a romhalmazát vagy adja ki, nekem mindegy. Én nem mennék oda. Ha nem lenne sajátom, akkor sem, akkor is adja ki és inkább albérletezzünk akkor.
8/9 anonim válasza:
Bármeddig. Nagyon gyakori ez ma már.
9/9 anonim válasza:
Semeddig. Hogyne, aztán egyik éjjel rám szakad a tető :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!