Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Dolgoznátok olyan ház felújítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dolgoznátok olyan ház felújításán,rendbetételén szívvel lélekkel,amiben nincs semmi részetek?

Figyelt kérdés
Mivel a barátomé a ház,és én úgy jöttem ide 10 hónapja összeköltözés miatt,hogy semmi közöm semmihez,így nem tudom mitévő legyek. Nekiláttam dolgozni, kint bent mint a güzü, amit csak tudok csinálok.Ő nem nagyon foglalkozik azzal,hogy készül-e valami vagy sem, engem viszont bánt, hogy ne ilyen félkész helyen kelljen élnünk. Érdemes így egyáltalán bármit mozdítanom, vagy ne foglalkozzak vele, úgy van,ahogy van és ennyi,ha ő nem fektet bele energiát? 26/n
2023. ápr. 28. 00:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Ne is nagyon fektess bele nagyobb pénzeket, max amiket magadnak is megvennél. Mivel az ő háza, neki kéne igényének lenni arra hogy valahogy kinézzen.
2023. ápr. 28. 00:07
 2/14 A kérdező kommentje:
Én is pont ugyan erre a következtetésre jutottam.Köszönöm a megerősítést.
2023. ápr. 28. 00:09
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Az exemet pont most baszta ki a barátja mint macsát szarni a közösen felújított lakásból ami a pali nevén van.
2023. ápr. 28. 00:11
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

Alapvetően azt mondanám, hogy persze, tökjó, csináljátok együtt a felújítást, ha közös életet terveztek.

Terveztek?? A leírásod alapján ő nem igazán partner az összeköltözésben, és ez azért... vagy még ha tervez is veled hosszú távon, ezt a trehányságot én nem bírnám elviselni tőle. Én is gyűlölöm a félkész, „jóvanazúgy” környezetet. Nem bírnék magam mellett tudni olyat, akinek nincs igénye a normális otthonra.

2023. ápr. 28. 00:18
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
#3 Mekkora egy tróger. Pont jó példa miért ne.
2023. ápr. 28. 00:52
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Kizart. Illetve jotekony celbol, de nem parkapcsolatban, ahol vegul masvalaki is lakhat.
2023. ápr. 28. 01:33
 7/14 anonim ***** válasza:
94%

Dehogyis.

Olyanba fektetni bármit amiből aztán csupasz seggel bármikor kitehetnek.. nem.

2023. ápr. 28. 03:23
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Nekem albérletem van.szinte fáj ha nekem kell javíttatnom csapokat vagy kilincseket vagy üveget
2023. ápr. 28. 05:24
 9/14 anonim ***** válasza:
5: Jah… Ráadásul még erőszakolta is… -.-
2023. ápr. 28. 08:17
 10/14 anonim ***** válasza:
23%
Nekem a párom rakott pénzt és sok munkát a házba ami papiron enyém, de mi középkorúak vagyunk és abszolút együtt tervezünk megöregedni. Tudja hogy nem raknám ki soha csak ha megcsal v megüt, úgyhogy rajta múlik. Azt tudom hogy ő magától nem adná fel a kapcsolatot (nem a pénze miatt!).
2023. ápr. 28. 09:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!