Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Dolgoznátok olyan ház felújítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dolgoznátok olyan ház felújításán,rendbetételén szívvel lélekkel,amiben nincs semmi részetek?

Figyelt kérdés
Mivel a barátomé a ház,és én úgy jöttem ide 10 hónapja összeköltözés miatt,hogy semmi közöm semmihez,így nem tudom mitévő legyek. Nekiláttam dolgozni, kint bent mint a güzü, amit csak tudok csinálok.Ő nem nagyon foglalkozik azzal,hogy készül-e valami vagy sem, engem viszont bánt, hogy ne ilyen félkész helyen kelljen élnünk. Érdemes így egyáltalán bármit mozdítanom, vagy ne foglalkozzak vele, úgy van,ahogy van és ennyi,ha ő nem fektet bele energiát? 26/n
2023. ápr. 28. 00:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

Én úgy jártam ahogyan te, csak én vagyok a pasi, konkrétan teljesen felujitottam a lakást, kb a nulláról, csupasz falak, betört ablakok, korhadt ajtók voltak stb.

Saját költségémen felujitottam az egészet.

De a párom jobbnak látta, hogy ha összeszűri a levet egy másik férfival.

Úgy jártam, hogy 5 év munkája van a lakásban, teljesen és totálisan felszereltem mindennel, most meg konkrétan egy másik pasi bekoltozott a kész házba. Én meg ott vagyok, hkg, hogy egy darab gyufaszálat sem hozhattam el. Mert nem vagyok sem bejelentve, sem a tulajdoni lapon nem vagyok rajta.

Tehát azt tanácsolom, hogy ne!!!! Ne kezdj magánakcióba, felesleges, tudom nagy a szerelem, szeretet, vágy, stb....de egy ember igazi és teljes jellemét 200 év sem elég, hogy kiismerd, sajnos mindig van olyan része a másiknak amit még ő maga sem sejt, vagy tud magáról és akkor mutatkozik meg általában amikor látják a másikon, hogy teljesen és totálisan elköteleződött.....na itt szokott jönni a probléma és megmutatjak a foguk fehérjét.

Hagyd, ha ő nem tesz bele semmit a dologba akkor felesleges, max ha törvényesen eltudod érni azt, hogy legyen részed a házból, akkor igen, úgy megéri mert növeli az értékét, törvényes úton visszatudod kapni azt amit beletettél.

De ha ez nincs meg, én hagynám a helyedben.

2023. ápr. 28. 09:36
 12/14 anonim ***** válasza:
78%

Szóval ingyen dolgoztál neki 10 hónapig, mint a güzü.

Lehet, hogy ideje ezzel leállnod.

2023. ápr. 28. 09:36
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
SOHA, még egy hosszú kapcsolatban sem, bármennyire bízok a másikban. Sőt, már az összeköltözés előtt beszélnék erről, tisztáznám a kérdést. Amit el tudok képzelni: a házra és annak tartozékaira, pl ajtó/ablakcsere, fűtéskorszerűsítés, padlóburkolat cseréje stb egyértelmű,hogy a lakás tulajdonosa költsön. Amit közösen Kell/lehet, rezsi felesben, háztartási eszközök, bútorzat,dekoráció.
2023. ápr. 28. 09:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy centet nem tennék bele, vagy ha igen, akkor mindenről megőrizném a számlát, amivel utóbb mehetek pl bíróságra, ha szrrágó.
2023. máj. 3. 20:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!