Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire tudnád tolerálni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tudnád tolerálni ha a párod beteg ?

Figyelt kérdés

és téged kérne meg mindenre. Persze az ápolással meg kedveskedéssel nincs baj és alap dolog. De olyan helyzetre gondolok amikor azért ő is meg tudná tenni a többségét annak amire kér téged ilyenkor.

Például enyhe hőemelkedése van, fáj a feje meg hörgő gyulladása van és ulve tud pihenni. Mégis mindent én csinálok. Hozzak inni , főzzek teát, maszírozzam meg, tegyem be a mosogató gépet, locsoljak kint stb.

Ő meg egész nap itthon alszik tvzik..

Tudom kell a pihenés na de azért messze van a komolyan beteg állapottól

2024. júl. 16. 22:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
58%
A nőd is hülye, amiért még veled van, vagy te vagy súlyosan demens, maiért nyolcéve itt hisztizel mindenen.
2024. júl. 17. 22:38
 22/25 anonim ***** válasza:
82%

14-es és MINDEN karácsonykor kiírja, hogy ő most szakít. Ő MOST tuti szakít, aztán még mindig itt van.

Nem értem, a f..ért nem lehet kitiltani és minden kérdését törölni, mert ez, amit mostanság csinál már tőle is egy új szint.

Ez a kérdése csak ma az ötödik, amit olvasok teljesen random párkapcsolati vagy épp nőgyógyászati kategóriában.

2024. júl. 17. 22:40
 23/25 anonim ***** válasza:
73%
7: Ez tényleg igaz és pasiként mondom. :D 2-évente van ilyen férfi-influenzám és ugyan nálam erős szervezet miatt csak 3 napig tart, de gyors lefolyásként nagyon töményen. Tényleg olyan, mintha meghalnék. Valahogyan agyilag tudom előre, hogy nálam ez lezajlik gyorsan... De nagyon-nagyon rossz akkor. Semmihez nem hasonlítható. Talán ezt kapjuk vissza azért, hogy nincs mensink. :D
2024. júl. 18. 09:17
 24/25 anonim ***** válasza:
65%
Viszont a haldoklás és panaszkodás ellenére én többnyire megcsinálok mindent - nagy akaraterő miatt.
2024. júl. 18. 09:19
 25/25 anonim ***** válasza:
72%

Szegény nő, ekkora tirpák pasit. Nálunk alapból locsol a férjem és kiveszi mindenből a részét nem pedig elvarja hogy meg legyen csinálva.

De ha beteg vagyok akkor pláne nem rinyál hanem alap neki hogy ne én dolgozzak, plusz lesi minden kívánságom hogy nekem könnyebb legyen. És persze ugyanez van fordítva is.

Mindig megdöbbenek hogy az emberek milyen szar kapcsolatokban képesek lenni és ilyenkor mindig még hálásabb vagyok hogy én normális párt találtam.

2024. júl. 18. 14:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!