Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire tudnád tolerálni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tudnád tolerálni ha a párod beteg ?

Figyelt kérdés

és téged kérne meg mindenre. Persze az ápolással meg kedveskedéssel nincs baj és alap dolog. De olyan helyzetre gondolok amikor azért ő is meg tudná tenni a többségét annak amire kér téged ilyenkor.

Például enyhe hőemelkedése van, fáj a feje meg hörgő gyulladása van és ulve tud pihenni. Mégis mindent én csinálok. Hozzak inni , főzzek teát, maszírozzam meg, tegyem be a mosogató gépet, locsoljak kint stb.

Ő meg egész nap itthon alszik tvzik..

Tudom kell a pihenés na de azért messze van a komolyan beteg állapottól

2024. júl. 16. 22:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%

Na tessék... Itt tartanak a mai kapcsolatok.

Fiatal vagyok, fogalmam sincs, régen jobb volt-e, de mégis muszáj ezzel a klisével jönni...

Régen a férfiak házat építettek a nőknek a nők meg 30-40 évig főztek mostak rájuk...

Most embereknek az a problémájuk, ha a páruk beteg akkor helyette kell pár dolgot 1 durva hétig megcsinálni. Miért, ha egyedül lennél ki csinálná?

Hihetetlen nekem, hogy ez ekkora áldozat az embernek azért, akit szeret...

2024. júl. 17. 07:24
 12/25 anonim ***** válasza:
51%
Azért a hörgő gyulladás nem egy nátha te paraszt. Isten óvjon mindenkit az ilyen pártól mint te. Locsolnod kell a beteg helyett meg teát csinálni neki. Sggfj.
2024. júl. 17. 07:53
 13/25 anonim ***** válasza:
78%

Huu bótos gyerek jól beindultál. Csak ebben a kategóriában 4 kérdés egymás után a tiéd. Kezdesz már tényleg átmenni egy határon. Szerintem te már beteges módon azt nézed mikor tudsz belekötni szerencsétlen nőbe… Csodálkozol, hogy állandóan beteg. Persze, hogy beteg, te tehetsz róla, mérgezed a lelkét nap mint nap, és ez már fizikálisan jelenik meg rajta.

Neked ez a meló, meg otthoni házimunka, tennivalók az életed, a mániád, csak ezt látod, csak ezek a fontosak, hogy meg legyenek csinálva. Semmi más nem számít. Semmi. És mivel nem csinálja, meg nem úgy, ahogy szerinted kellene, megy a rejtett lelki terror.

Beteg vagy komolyan mondom. Neked külön el kellene járjál oszichológushoz.

2024. júl. 17. 07:55
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Mi ez a bótos gyerek duma? Valaki elmagyarazza?
2024. júl. 17. 07:58
 15/25 anonim ***** válasza:
69%

A pasi kb 8 éve szídja itt a nőjét. Ha jobban ráér, akkor napi 4-5 kérdést kiír ugyanarról. Aki régebb óta gyakorizik, már akkor is felismeri, amikor elolvassa az első mondatot.

2024. júl. 17. 09:32
 16/25 anonim ***** válasza:
69%
Van az 10 év is, de ki számolja? És hát igen, marhára ráér, mivel azon kívül, hogy az anyja boltjában vakarja a tökeit, nincs munkája. A csaj meg két állásban nyomja, aztán mégis állandóan basztatja a drága családjával együtt. Aztán mégse elég neki semmi. Amikor a télen a nő tüdőgyulladás után lábadozott, ennek a szerencsecsomagnak akkor is az volt a baja, hogy miért nem megy dolgozni, mi az, hogy elment sétálni az anyukájával kicsit. Na de estig lehetne folytatni a sztorikat. A tizedét se hidd el annak, amit ez a majom ide kiokád, akár naponta többször. Ráharap valamire és azt rágja a végtelenségig, mert annyira beteg, hogy egyszerűen nem tudja megemészteni, hogy már nem tud úgy uralkodni a csajon, ahogy ő elképzeli.
2024. júl. 17. 09:55
 17/25 anonim ***** válasza:
84%

Vilagjarvanyok jonnek mennek, haboru, inflacio, brusszelsorosdollarbaloldal BARMI, de botos gyerek marad.

Csak nem tudom, miert nem lehet kitiltani innen?

2024. júl. 17. 10:40
 18/25 anonim ***** válasza:
69%
Ha kölcsönös, akkor nem zavar egyáltalán.
2024. júl. 17. 11:41
 19/25 anonim ***** válasza:
43%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

Itt írod, hogy ugatva köhög, hányásig, alig tud aludni, azt is csak ülve, de neked ez messze van komolyan beteg állapottól…tán a halálán kellene lennie ahhoz, hogy jó szívvel elnézd neki, hogy most nem végez házimunkát?

Bele ne haljál már, hogy kettőtök után azt a néhány tányért meg poharat beparkolod a mosogatógépbe, meg meglocsolod azt a néhány virágot.

Vicc vagy.

2024. júl. 17. 12:27
 20/25 anonim ***** válasza:
38%

7-es vagyok. Nyilván nem úgy eszik akkor ahogy szokott, de nem hagyhatom étel nélkül. Ha akkor keveset is, de enni szokott.

2024. júl. 17. 21:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!