Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tudnád tolerálni ha a párod beteg ?
és téged kérne meg mindenre. Persze az ápolással meg kedveskedéssel nincs baj és alap dolog. De olyan helyzetre gondolok amikor azért ő is meg tudná tenni a többségét annak amire kér téged ilyenkor.
Például enyhe hőemelkedése van, fáj a feje meg hörgő gyulladása van és ulve tud pihenni. Mégis mindent én csinálok. Hozzak inni , főzzek teát, maszírozzam meg, tegyem be a mosogató gépet, locsoljak kint stb.
Ő meg egész nap itthon alszik tvzik..
Tudom kell a pihenés na de azért messze van a komolyan beteg állapottól
Természetes, hogyha az egyik fél beteg, a másik egészséges, akkor ezt megcsináljuk! Mármint egy normális, szerető fél! És mi van ha megtudná csinálni? Ezért van egy kapcsolat, hogy teszünk gesztusokat a másik felé! Ha teljesen el vannak tolódva az arányok ezzel kapcsolatban a betegségen kívül (!) és nem vagytok képesek megbeszélni, akkor meg szakíts.
Én csak akkor lennék mérges, ha azt látnám, hogy nem tesz azért, hogy meggyógyuljon (nem megy el orvoshoz, nem szedi a gyógyszert, stb. tehát lesz--rja, vagy szabotálja a gyógyulást), de akkor fognám magam és beszélnék vele, és gondolom tudnánk beszélni, hisz ezért vagyunk együtt.....
Alap hogy bármit megcsinálok , ha beteg a párom és segíthetek neki. És ez fordítva is így van.
Nekem pl volt tüdőhörgő gyulladásom 2x is. Mindkét alkalommal 1 illetve 1,5 hónapig kínlódtam. Olyan köhögőrohamaim voltak fél -1percenként, heteken keresztül, hogy annak is lettek durva következményei, ami meg bizonyos mozgásokban akadályozott. az csak apróságnak számított, hogy feküdni egyáltalán nem tudtam mert majd megfulladtam. A párom férfiként mindenben segített, amellett hogy eljárt dolgozni és átvette a házimunkát is.
Mikor neki volt szüksége rám, mindenben támogattam, és elláttam. Kicseréltem a sebén a kötést műtét után, fertőtlenítettem, bevásárlásnál egyedül cipekedtem amíg neki nem lehetett, ha " simán" beteg volt akkor is .
" akinek van étvágya, bír enni, az nem igazán beteg"
Ez jó nagy marhaság. Éhséget mindenki érez úgy kb 6 óránként. Ez nem vágy kérdése, hanem testi funkció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!