Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik szerint a pasinak tudni kell főzni, azok tudnak füvet nyírni, fát vágni, festeni, szerelni és ilyenek vagy kizárólag lakásban laknak és sosem költöznének kertesbe?
Emelem a tétet: a szomszédom minden héten 3-4 napot nyírja. Ez a legkedvesebb hobbija szerintem.
Most jó hogy 40 fok van sötétedésig, legalább ilyenkor csend van.
Az én szomszédaim városból kiköltözött család, ezt élvezik hogy DoLoG vAn 🤤 akik régóta élnek itt, tök csendben elvannak… náluk még a másik szomszédban lakó nagyothalló kisöreg is csendesebb. :D
Panelban lakom ugyan, de igen, festek, szerelek, ha kell, cipelek (most terhesen nem, de amúgy), kisebb felújítások, stb simán.
Főzés:
Ez az egy, amit a férjem nem csinál, de bármi mást (takarítás, mosogatás, mosás stb.) igen, fel van osztva, így ezen én nem kattogok.
Felvágja a hozzávalókat, megtisztítja a zöldségeket, előkészíti nekem, ha éppen ráér.
Mikor még dolgoztam, és volt, hogy többet volt itthon, tejberizst, tejbegrízt, vagy sajtos tésztát pl csinált, főleg, ha a gyerekek is itthon voltak.
Most nyilván itthon vagyok, így többet csinálok, de mindig is kivette a részét ezekből, ahogy én is a fentiekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!