Mit csinálnátok, ha hajléktalanok költöznének be a lépcsőházba?
Először szépen szóltam nekik, hogy megértem, hogy hideg van és fáznak, de ez nem megoldás, ne jöjjenek mégegyszer.
"jó-jó, jövőhéten költöznek be szállóra, meg nem szemetelnek ők " stb.
Amikor elmentek itt hagyták a koszos ruhájukat meg rongyaikat, zsepiket szétszórva..
Ma megyek ki, tiszta morzsa meg kenyérdarab minden az ajtóm előtt ( ott van radiátor így ott melegedhettek). Megyek le a lépcsőn, megint ott alszanak. Felzargattam őket és keményen megmondtam nekik, hogy takarodjanak most már innen.
Nyilván sajnálom őket, meg bárki kerülhet ilyen helyzetbe, de a szemetüket nekünk kell felszedni, ha rájuk jön a wc-zés akkor se fognak azért lemenni az udvarra.
Szólj a rendőrségnek. Illetve a közös képviselőnek.
Hogy jutottak be a zárt ajtón?
Nálunk a közös képviselőnek az volt a módszere, hogy sok-sok fertőtlenítőt, Domestost, Hypo-t szétlocsolt az alvóhelyükön a folyosón, amikor épp nem voltak jelen. Állítólag nagyon nem kedvelték az erős klór- és fertőtlenítőszer szagát és hamar tovább álltak máshova. Nem túl humánus, de beválik.
A rendőrség nem vált be, többször is kijöttek, elküldték őket onnan, aztán fél óra múlva mindig visszajöttek.
Csak vigyázzatok kit meg mivel öntögettek le (nehogy baj legyen a vége)
8, hát igen, vigyázni kell sajnos, de az 5-ös módszere támadhatatlan: behipózni a helyet, mikor nincsenek ott.
Vigyázni arra, hogy mindig rendesen zárjon az ajtó. Rendőrt hívni. Ha van kutyás szomszéd nagy kutyával, odahívni, hogy ugattassa mellettük a kutyát, persze a kutya legyen pórázon, hogy ne tűnjön támadásnak, de zavaró és ijesztő legyen. Akadályokat elhelyezni azokon a helyeken, ahol melegebb van, hogy ne tudjanak odafeküdni. Felbérelni valami nagyobb darab tudjuk milyen férfit(férfiakat), hogy küldje el őket emelt hangon. Ennyi jutott eszembe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!