Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csinálnátok, ha hajléktala...

Mit csinálnátok, ha hajléktalanok költöznének be a lépcsőházba?

Figyelt kérdés

Először szépen szóltam nekik, hogy megértem, hogy hideg van és fáznak, de ez nem megoldás, ne jöjjenek mégegyszer.

"jó-jó, jövőhéten költöznek be szállóra, meg nem szemetelnek ők " stb.

Amikor elmentek itt hagyták a koszos ruhájukat meg rongyaikat, zsepiket szétszórva..

Ma megyek ki, tiszta morzsa meg kenyérdarab minden az ajtóm előtt ( ott van radiátor így ott melegedhettek). Megyek le a lépcsőn, megint ott alszanak. Felzargattam őket és keményen megmondtam nekik, hogy takarodjanak most már innen.

Nyilván sajnálom őket, meg bárki kerülhet ilyen helyzetbe, de a szemetüket nekünk kell felszedni, ha rájuk jön a wc-zés akkor se fognak azért lemenni az udvarra.

jan. 21. 11:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%

Szociális munkásoknak, a településeteken található hajléktalanszálló vezetőinek lehetne szólni. Őket meg felszólítani, hogy menjenek el. Rendesen zárni az ajtót, a kapukódot lecserélni, ha kell. A motyójukat a kapu elé kitenni.

Én sajnálom őket, de azokat is megértem, akik nem szeretnék, ha a lépcsőházukban laknának.

jan. 23. 20:47
 12/21 A kérdező kommentje:
Ma reggel a postaládák elé egy hatalmas adagot odapiszkított valaki, feltételezem ez a kedves ember.
jan. 25. 16:51
 13/21 anonim ***** válasza:
45%

#8:

Hát igen...leöntesz egy csövest, és 20 évet kapsz, mert csakúgy azt mondják, azért halt meg, mert te leöntötted. Magyar törvény, én így szeretlek!

jan. 25. 19:27
 14/21 anonim ***** válasza:
56%
13-as: Gondolom, a kispesti esetre gondolsz. Nos, az valóban gyilkosság. Ha valakit hidegben leöntesz, emiatt kihűl és meghal, az emberölés. Még ha zavaró is egy hajléktalan, ilyet nem lehet tenni. Ő is ember.
jan. 25. 21:33
 15/21 anonim ***** válasza:
78%

Súlyos fertőzésveszély.

Ki kell dobni a vackukat.

A kaput kulcsra zárni. Össze kell fogniuk a házban lakóknak.

Ki kell hívni a rendőrséget.

A vackaikat kidobni a kukába.

Erős férfiak fogjanak össze.

jan. 26. 07:55
 16/21 anonim ***** válasza:
15-ös: Szerintem a holmijaikat inkább a kapu elé kell kitenni. A rendőrség jó ötlet. Ha pl. ott végzi a dolgát, az indok lehet arra, hogy kihívják őket, hiszen illegális ilyet tenni.
jan. 26. 13:35
 17/21 anonim válasza:
69%
nem fognak velük semmit kezdeni ha a rendőrséget rájuk is hivod ők sem fognak velük semmit csinálni max annyit hogy szépen megkérik őket hogy menjenek máshova de 10perc mulva ugy is vissza mennek a közös képviselő sem tud vele mit kezdeni max ő is szépen megkéri őket hogy távozzanak és menjenek máshová sajnos szomorú de a hajléktalanokkal tényleg nem lehet mit kezdeni az állam is le sz@rja őket hogy az utcán kupacba fekszenek meg a padon csöveznek meg össze vissza sz@rnak pisálnak.
jan. 26. 14:44
 18/21 anonim válasza:
100%
ha nincs kapu akkor meg kell beszélni a lakokkal meg a képviselővel hogy a bejárati ajtóhoz mindenkinek legyen saját kulcsa és mindenki zárja maga után az ajtót,ennyit lehet max tenni.
jan. 26. 14:48
 19/21 anonim válasza:
de amugy nem is értem hogy a kaput meg az ajtót miért nem zárjátok meg kapukód is szokot lenni normális helyeken az lenne a normális,nem pedig az hogy mindenki kénye kedve szerint mászkál egy közösségi házban meg kaputelefon is szokott lenni,szerintem sürgősen fogjatok össze a lakokkal mert ez életveszélyes is lehet bármikor kirabolhatnak a csövesek vagy megkéselhetnek meg kamera sem ártana.
jan. 26. 15:01
 20/21 anonim ***** válasza:
18-as: Így van. A holmijukat a kapun kívül tenni (nem kidobni), utána figyelni a zárásra, ha valaki illetéktelen bemegy, felszólítani távozásra (határozott hangnemben).
jan. 26. 15:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!