Mit csinálnátok, ha hajléktalanok költöznének be a lépcsőházba?
Először szépen szóltam nekik, hogy megértem, hogy hideg van és fáznak, de ez nem megoldás, ne jöjjenek mégegyszer.
"jó-jó, jövőhéten költöznek be szállóra, meg nem szemetelnek ők " stb.
Amikor elmentek itt hagyták a koszos ruhájukat meg rongyaikat, zsepiket szétszórva..
Ma megyek ki, tiszta morzsa meg kenyérdarab minden az ajtóm előtt ( ott van radiátor így ott melegedhettek). Megyek le a lépcsőn, megint ott alszanak. Felzargattam őket és keményen megmondtam nekik, hogy takarodjanak most már innen.
Nyilván sajnálom őket, meg bárki kerülhet ilyen helyzetbe, de a szemetüket nekünk kell felszedni, ha rájuk jön a wc-zés akkor se fognak azért lemenni az udvarra.
Szociális munkásoknak, a településeteken található hajléktalanszálló vezetőinek lehetne szólni. Őket meg felszólítani, hogy menjenek el. Rendesen zárni az ajtót, a kapukódot lecserélni, ha kell. A motyójukat a kapu elé kitenni.
Én sajnálom őket, de azokat is megértem, akik nem szeretnék, ha a lépcsőházukban laknának.
#8:
Hát igen...leöntesz egy csövest, és 20 évet kapsz, mert csakúgy azt mondják, azért halt meg, mert te leöntötted. Magyar törvény, én így szeretlek!
Súlyos fertőzésveszély.
Ki kell dobni a vackukat.
A kaput kulcsra zárni. Össze kell fogniuk a házban lakóknak.
Ki kell hívni a rendőrséget.
A vackaikat kidobni a kukába.
Erős férfiak fogjanak össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!