Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ez a másik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a másik fél "kiszolgálása"? Ti megteszitek ezeket a párotoknak?

Figyelt kérdés
A másnapi ruha kikészítése, uzsonnacsomagolás, gyümölcspucolás, teakészítés, vacsorát elé rakni, ezek szinte napi szinten? Természetesen ő is megtesz ugyanúgy dolgokat, nyilván mást (reggelit pl mindig ő csinálja ha otthon vagyunk, kávét hozza reggel, megszerel nekem autómon apróságokat meg ilyenek).
2023. márc. 11. 18:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 A kérdező kommentje:

Ha uncsi lesz, nem csinálom és kész, most ráérek, nem is dolgozom (most majd jönnek a találgatások hogy eltart :-D ) Nem tart el :-D

Akkor ha jól értem, itt mindenki otthon csinálja magának amit akar, a párja is amit akar, senkinek nem jut eszébe megkérdezni a másikat, hogy csináljak e neked is..hát nem tudom, nekem ez önzőségnek tűnik, de mindenki másképp csinálja.

Amúgy előző kapcsolatomban abszolút úgy éreztem, hogy kiszolgálom a másikat, de ott nem volt kölcsönösség, semmit sem kaptam. Itt meg egyensúly van. A narancspucolás kemény 5 percet vesz el az életemből - vagy persze dögölhetnék a tv előtt is :-D

2023. márc. 14. 11:57
 82/89 anonim ***** válasza:
95%

Nem érted, hogy az a gáz, hogy a párod nem eszik narancsot, ha anya nem teszi elé. Az normális, ha épp magamnak csinálok valamit, és megkérdem, kér-e. Az nem, hogy elfelejtek gyümölcsöt enni, ha nem teszik a számba.

Továbbra sem értem a kérdés apropóját, de a passzív agresszív vigyorkák sokatmondóak.

2023. márc. 14. 13:16
 83/89 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk reggel a szex is az egyenlőség jegyében telt.. Csináltam, nekem jó lett és kész, O majd megoldja. Mindkettonknek pont ugyanannyi ideje volt.
2023. márc. 14. 13:49
 84/89 A kérdező kommentje:
82# mivel én is eszem, magamnak is csinálom, igy nekem logikus, hogy neki is :-) Amig én uzsit csinálok neki, addig ő mondjuk begyújt, vagy fát vág, vagy bármit. Nálunk nincs olyan, hogy az egyik lustázik, a másik meg dolgozik, egyikünknek sem megy. Az hogy pont akkor eszem narancsot mikor ő gépezik, hát. Ja, nem szabad jeleket raknom mert az passziv-agressziv vagy mi. Van erről kutatás is?
2023. márc. 14. 13:53
 85/89 anonim ***** válasza:
100%
De továbbra sem érted. Ha holnap elhagyod, nem eszik narancsot. Mert nem teszed elé. Mert elfelejt enni.
2023. márc. 14. 13:54
 86/89 A kérdező kommentje:
85# nem enni felejt el, max nem eszik narancsot :-D Nem ugyanaz!
2023. márc. 14. 13:57
 87/89 anonim ***** válasza:
94%
Sőt ha elhagyod nem szexel veled. Meg azt is elfelejti.
2023. márc. 14. 14:54
 88/89 anonim ***** válasza:
100%

"nem enni felejt el, max nem eszik narancsot :-D Nem ugyanaz!"

És milyen büszkén mondja, baszki.

2023. márc. 14. 16:48
 89/89 anonim ***** válasza:
32%
nekem tetszik kérdező, ahogy a kamus silányakat kineveti.
2023. márc. 14. 23:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!