Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ez a másik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a másik fél "kiszolgálása"? Ti megteszitek ezeket a párotoknak?

Figyelt kérdés
A másnapi ruha kikészítése, uzsonnacsomagolás, gyümölcspucolás, teakészítés, vacsorát elé rakni, ezek szinte napi szinten? Természetesen ő is megtesz ugyanúgy dolgokat, nyilván mást (reggelit pl mindig ő csinálja ha otthon vagyunk, kávét hozza reggel, megszerel nekem autómon apróságokat meg ilyenek).
2023. márc. 11. 18:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/89 anonim ***** válasza:
85%
Együtt éltek gondolom. A lényeg, hogy mindkettőtök arányosnak, jónak érezze, amennyit tesztek a másikért.
2023. márc. 11. 19:00
 2/89 anonim ***** válasza:
96%
Ruhát nem készítek ki, és elé sem rakom az ételt. A többit van, hogy megcsinálom, de nem mindig.
2023. márc. 11. 19:03
 3/89 anonim ***** válasza:
91%
Nem nevezném kiszolgálásnak, nekem ezek inkább olyan "debil" dolgok. Oda-vissza. Úgy érezném, hogy fogyatékosok vagyunk.
2023. márc. 11. 19:06
 4/89 anonim ***** válasza:
91%
Az ételt is megrágod helyette?
2023. márc. 11. 19:12
 5/89 anonim ***** válasza:
97%

Szüleim generációjában (55+ évesek) ezt látom, hogy a nők megteszik és még ennél is többet.

Megfogadtam és mindig idősebb nők is mondják, hogy én ezt a hibát ne kövessem el. Szerencsére a férjem ezeket magától képes megtenni.

Annyira sok kizsigerelt, semmibe nézett nőt/asszonyt láttam ellenpéldaként.

Szerencsére ragaszkodik hozzá, hogy ő csinálja meg magának ezeket a dolgokat, nem várja el, hogy kiszolgáljam.

(Van 1 jó barátnőm, aki mindent megtesz, a férje eszméletlenül ki is használja, nagyon sajnálom őt.)

2023. márc. 11. 19:20
 6/89 anonim ***** válasza:
100%

Van, amit megcsinálom ezek közül, bár azt sem napi szinten, de pl. simán összekészítem neki a másnapi kaját, míg ő fürdeti a gyereket, vagy megfőzök egy teát, ha inna, de a ruháját kikészíteni...?

Honnan tudjam, mit akar felvenni? Meg nem értem, a kaját miért kell elé rakni? Mi együtt vacsorázunk, van, hogy szedek mindkettőnknek a kajából, van, hogy mindenki szed magának, de nem szedem ki naponta neki.

2023. márc. 11. 19:20
 7/89 anonim ***** válasza:
100%
Intézzétek úgy a dolgokat ahogy Nektek kényelmes. Én ezektől úgy érezném, mintha az anyja lennék. Nem arra gondolok, hogy néha mondjuk hétvégén azzal kedveskedni, hogy reggeli/kávét/teát készítek és mondjuk akkor ágyba viszem, hanem, hogy rendszeresen összerakni neki a kaját, stb. De ez csak az én véleményem. Nektek kell, hogy jó legyen.
2023. márc. 11. 19:29
 8/89 anonim ***** válasza:
7%

Én szoktam elé rakni. Akkora hülyeség hogy csinálok kaját azt az összetevőket ott hagyom amiben készült hogy oldja meg, állítsa össze az ételt.

A kavenal se rakom oda hogy itt a tej itt a kávébab csinálj capuccinot ha kérsz.

2023. márc. 11. 19:30
 9/89 anonim ***** válasza:
96%

"Honnan tudjam, mit akar felvenni?"

Az ilyennek valószínűleg az anyja vette minden ruháját, amíg kapcsolata nem lett. Életében nem volt preferenciája ruhákkal kapcsolatban.

2023. márc. 11. 19:44
 10/89 anonim ***** válasza:
96%

"Akkora hülyeség hogy csinálok kaját azt az összetevőket ott hagyom amiben készült hogy oldja meg, állítsa össze az ételt."

Hát pedig nálunk anya is ezt csinálta. Mindenki magának szedte ki, mennyi husit, szaftot, köretet akar. Vagy épp melyik a szimpi rántott husi.

2023. márc. 11. 19:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!