Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa, ha az egyik vagy a másik fél egy haverjánál/barátnőjénél alszik?
Barátom, akivel együtt élek, kb 2 hetente egyszer az egyik haverjánál alszik. A haverja nemrég szakított a barátnőjével és most ezért van ez, hogy ennyit jár át aludni hozzá a barátom.
Alapvetően engem ez nem zavart, viszont az egyik barátnőm bogarat ültetett a fülembe, hogy szerinte ez furcsa… ő azt gondolja, hogy más dolog, hogy sokáig ott van nála és késő este jön haza vagy hajnalban, de szerinte ez a rendszeres együttalvás fura.
Mit gondoltok?
Teljesen normális hogy a haverjánál alszik. Én kb havonta egyszer ott alszok valamelyik haveromnál. Jól érezzük magunkat, elvagyunk, aztán ha nincs kedvem hazamenni akkor ott maradok estére.
Mi baja a barátnődnek vele?
21 vagyok azt hiszem az nem kisfiú, de köszi. Ráadásul meleg sem vagyok, de még a haverjaim se :O
Nem értem hogy miért kell az embereknek f@szságokat feltételeznie amúgy csak azért, mert nem tapasztaltak olyat amit a másik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!