Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Furcsa, ha az egyik vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa, ha az egyik vagy a másik fél egy haverjánál/barátnőjénél alszik?

Figyelt kérdés

Barátom, akivel együtt élek, kb 2 hetente egyszer az egyik haverjánál alszik. A haverja nemrég szakított a barátnőjével és most ezért van ez, hogy ennyit jár át aludni hozzá a barátom.

Alapvetően engem ez nem zavart, viszont az egyik barátnőm bogarat ültetett a fülembe, hogy szerinte ez furcsa… ő azt gondolja, hogy más dolog, hogy sokáig ott van nála és késő este jön haza vagy hajnalban, de szerinte ez a rendszeres együttalvás fura.

Mit gondoltok?

2022. febr. 17. 14:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
10-es.21 éves létedre haverodnál alszol.És nem vagy b*zi...Aha biztosan.
2022. febr. 17. 15:51
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
11-es vagyok.Értelme sincs a havernál alvásnak.Egyik épeszű embernek sem jut ilyen az eszébe főleg felnőttként,és rendszeresen...
2022. febr. 17. 15:59
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Mi az hogy nincs értelme? Xd

Jól érezzük magunkat, elvagyunk, aztán ha nem akarom otthon felkölteni a családot hajnalban, vagy éppen szar idő van és nincs kedvem kimenni akkor ott alszok. Ne úgy képzeld el hogy kiskifli nagykifliben az ágyában, vagy egy matracon, vagy a kanapén, ahol éppen van hely xd

2022. febr. 17. 16:02
 14/19 anonim ***** válasza:
14%
13-as.Azt teszel amit akarsz,de én akkor sem aludnék havernál rendszeresen.Tutira nem normális dolog.Meglepődsz ha hawerod betámad hátulról egyik éjszaka... :) Legközelebb a barátnődet küld át a haversráchoz aludni.
2022. febr. 17. 16:06
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

Haverom is hetero. Barátnőm meg miért aludna haver srácnál? Xd

Vagyis az ő haverjánál lehet, én megbizok benne.

2022. febr. 17. 16:37
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Részemről lezárom a dolgot.Egy beteg ember vagy.Aludj a komádnál,egészségedre.Azon röhögök majd,ha a mostani barátnőd simán le fog bu*izni,és otthagy.De szerintem van is benne valami.Ha nem is hagy el,hanem esetleg házasság lesz,akkor majd felhántorgatja a dolgot évek múltán is,amikor vitáztok,h. te szerinte bu*i vagy...
2022. febr. 17. 16:43
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

Még jó hogy a barátnőm normálisan gondolkodik, nem úgy mint te :D

Amúgy igazad van, felesleges ezen vitatkozni mert nagyon máshogy gondolkodunk...

2022. febr. 17. 16:47
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Előző voltam.Szerintem a barátnőd sem normális ha ezt elnézi neked.Mármint az esti tivornyázásokat a haverokkal.Normális lány szóba sem áll ilyen emberrel,aki hajnalokig csavarog...Biztos nagyon megbízható ember vagy.Egy élmunkás...
2022. febr. 17. 17:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Nah megint a feltételezgetések...

Nem minden este vagyok így, a 7-ből 6 estét a barátnőmmel töltök, és kb hetente elmegyek haverokkal/haverokhoz. Hétközben ez esélytelen mert dolgozok, szóval ez hétvégi program általában. Nagyon nem értem mi ezzel a baj

2022. febr. 17. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!