Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa, ha az egyik vagy a másik fél egy haverjánál/barátnőjénél alszik?
Barátom, akivel együtt élek, kb 2 hetente egyszer az egyik haverjánál alszik. A haverja nemrég szakított a barátnőjével és most ezért van ez, hogy ennyit jár át aludni hozzá a barátom.
Alapvetően engem ez nem zavart, viszont az egyik barátnőm bogarat ültetett a fülembe, hogy szerinte ez furcsa… ő azt gondolja, hogy más dolog, hogy sokáig ott van nála és késő este jön haza vagy hajnalban, de szerinte ez a rendszeres együttalvás fura.
Mit gondoltok?
Mi az hogy nincs értelme? Xd
Jól érezzük magunkat, elvagyunk, aztán ha nem akarom otthon felkölteni a családot hajnalban, vagy éppen szar idő van és nincs kedvem kimenni akkor ott alszok. Ne úgy képzeld el hogy kiskifli nagykifliben az ágyában, vagy egy matracon, vagy a kanapén, ahol éppen van hely xd
Haverom is hetero. Barátnőm meg miért aludna haver srácnál? Xd
Vagyis az ő haverjánál lehet, én megbizok benne.
Még jó hogy a barátnőm normálisan gondolkodik, nem úgy mint te :D
Amúgy igazad van, felesleges ezen vitatkozni mert nagyon máshogy gondolkodunk...
Nah megint a feltételezgetések...
Nem minden este vagyok így, a 7-ből 6 estét a barátnőmmel töltök, és kb hetente elmegyek haverokkal/haverokhoz. Hétközben ez esélytelen mert dolgozok, szóval ez hétvégi program általában. Nagyon nem értem mi ezzel a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!